Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 18, 2010 8:05 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

a ja nic nie wiem :twisted: :oops: jaki Kolorusek? skąd?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw mar 18, 2010 8:21 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Georg-inia pisze:a ja nic nie wiem :twisted: :oops: jaki Kolorusek? skąd?

Inga, z Katowic (bannerek w moim podpisie) - straszna tragedia :cry: 27 kotów po chorej trafiło do schronu i na 9 już przetestowanych tylko jeden ma ujemny wynik Fiv :( Dzisiaj reszta testów - wszystkie "plusy", których nie uda się prędko wyciągnąć na DT będą uśpione - nie mogą ich wypuścić na wspólną kociarnię, a miejsca by je izolować schron nie ma... Ech...
Aha, czekam też na szczepionego Julka od Was, jeśli oczywiście baba zdecyduje się go oddać ( a to chyba zly dom jest :evil: )

Kasieńko, dziękuję za słowa otuchy!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie mar 21, 2010 7:30 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Asiunia-i jak?-Kolorusek już u Ciebie?-wąteczek jakiś bedzie?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro mar 24, 2010 10:31 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Wątek Koloruska już jest:
viewtopic.php?f=1&t=109312&p=5773236#p5773236

Woland kwitnie i tresujeswoje Duże :wink: Już sobie je dookoła pazurka zupełnie okręcił :lol: Tylko się kobity ze zdjęciami ociągają :twisted:

Szalona Mela wczoraj miała wyjęte szwy. Ranka pięknie zagojona, pomimo codziennych Melusiowych wyczynów gimnastycznych :wink:
Moja kochana psina zrobiła furorę u weta, bo za każdym razem biegła do gabinetu z wielkim entuzjazmem 8O Strach nie ima się jej szalonego umysłu :lol: Za to Melusiowe buziaczki imały się wetowego oblicza :mrgreen:
Przesyłamy uściski przeserdeczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro mar 24, 2010 18:11 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Słodka Mela-unikat-jaki pies z radością wita weta?????-tylko Mela!
A za Wolandzika nadal kciukasy i za jego domek tez-znalazło wreszcie kocisko swój azyl!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia]