Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 20, 2010 11:23 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Betaka pisze:
Quera pisze:Chyba za młoda, tzn 12 lat :oops:
Jeśli tylko mogłabym jakoś pomóc w łapance, posiedzieć z kotami czy cokolwiek to ja bardzo chętnie :)

Cudownie, że nie jest Ci obojętny los braci mniejszych :ok: :ok: :ok:
W kwestii Twojej bezpośredniej pomocy przy kotach wypowiedzieć się muszą przede wszystkim Twoi rodzice. Jesteś osobą niepełnoletnią, a to oznacza, że ktoś musi odpowiadać za Twoje bezpieczeństwo i nie każdy czuje się na siłach przyjęcia na swoje barki takiej odpowiedzialności. :)
Jestem pewna, że jest wiele możliwości pomocy. Twoja akcja mailowa zasługuje na uznanie i może okazać się bardzo owocna, trzymam za to kciuki :ok: Może zaproponuj swojej wychowawczyni zorganizowanie w klasie zbiórki karmy, koców, itp. Wielu nauczycieli chętnie włącza się w takie akcje. I oczywiście zaglądaj do nas na forum :)

Rozmawiałam z mamą.
Początkowo była stanowczo na nie.
Boi się o mnie.
Zaproponowałam, abyśmy poszły na kompromis.
Teraz powiedziała, że porozmawia z tatą, ale nie będzie to łatwy kompromis.
Mam nadzieję, że się zgodzą :D
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Sob mar 20, 2010 13:37 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

I do gory Mrusie, po domki :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob mar 20, 2010 16:07 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Quera a na którym osiedlu mieszkasz , bo możemy np zacząć od wspólnych spacerów z psami , oczywiście jeśli rodzice się zgodzą , za niedługo będę miała wydrukowane folderki i będzie trzeba je poskładać a to dla mnie jest zbyt czasochłonne , a to co już teraz robisz jest godne podziwu , bardzo Ci dziękuje :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob mar 20, 2010 16:08 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Z rudzikiem jest źle :cry: Jak byłam z nim u weta to znów miał zakładany cewnik i ma go teraz przyszyty , kilka cewników trzeba było wyzuć bo się zaginały , a mimo tego cewnika nic nie siknął :cry: miałam w 2 godz po podaniu kroplówki sprawdzić czy sika i nic :crying: to bardzo źle wróży :crying: :crying:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 20, 2010 16:11 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Rudziku, walcz :cry:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Sob mar 20, 2010 16:54 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Przed chwilka dzwoniłam do moich kochanych wetów i jestem umówiona z nim na jutro na godz 8.30 na kolejny zabieg ( poryczałam się i nie zapamiętałam co wet będzie mu robić ) , jest z nim źle :crying: :crying: :crying:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 20, 2010 19:16 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

:roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob mar 20, 2010 21:04 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Tata był raczej na nie.
Ale porozmawiałam z mamą. Poszłyśmy na kompromis.
Mama powiedziała, że jeśli chciałabym iść na łapankę, ona pójdzie ze mną na moją pierwszą (łapankę). Jeśli wg niej wszystko będzie ok, to na następne będę chodzić już sama :D

Quera

Post » Sob mar 20, 2010 21:12 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

izydorka pisze:ta historia z rudym...
aż człowieka rzuca...

noooo....

Rudziku zdrowiej, zdrowiej, zdrowiej!

Widziałyśmy dziś Astrę, piękna jest. Niestety podejść nie mogłuśmy, bo z Korką byłyśmy
Biała hotelikowa znów wypuszczona na dwór.
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob mar 20, 2010 21:28 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Justa&Zwierzaki pisze:Quera a na którym osiedlu mieszkasz , bo możemy np zacząć od wspólnych spacerów z psami , oczywiście jeśli rodzice się zgodzą , za niedługo będę miała wydrukowane folderki i będzie trzeba je poskładać a to dla mnie jest zbyt czasochłonne , a to co już teraz robisz jest godne podziwu , bardzo Ci dziękuje :lol: :lol: :lol:

Ja mieszkam na osiedlu O, nie wiem gdzie Ty.

Quera

Post » Sob mar 20, 2010 22:40 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Qerka ta akcja mailowa to strzal w 10 tke! Swietny pomysl! :)
Jak wiesz, gdzie jest A-Z i al.bielska, to trafisz :D Idac od A-Z-u a.Bielska w kierunku komendy policji bedziesz mijala Apteke Pod Arkadami. Z tamtad masz doslownie i w przenosni 2-3 kroki do Justy :)

Rudy... Walcz, jesli masz sile!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 21, 2010 5:56 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

może niedziela nie będzie taka zła...
hop koty...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Nie mar 21, 2010 12:09 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

mruczki podskakuja na pierwsza :)

Kociara82

Post » Nie mar 21, 2010 12:37 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Rudzik wysikany :lol: Powodem nie sikania były kamienie które zaczopowały cewnik :evil: cewnik jest już wyciągnięty i dostał zastrzyki , nadal jest krwio mocz , wieczorem tez mam mu dać kolejny zastrzyk . Rano też dostał kroplówkę i wieczorem tez dostanie , zjadł 2 strzykawki conva a teraz zjadł odrobinkę kurczaka i to sam :lol: ale jeszcze nie cieszmy się bo jeszcze nie wiadomo czy go uratujemy :x Jutro też będzie pobrana krew aby zbadać nerki ...

Widzę że od rana Ozi znów czuje się gorzej i jak do jutro ma nie przejdzie to muszę i z nim do weta ...

Eustachy nadal sam nie sika , czasami po masażu po kilka kropel ale to za mało i nadal go muszę wyciskać , wczoraj dostał 2 zastrzyk zylexis a to są bardzo drogie zastrzyki 52 zł jeden a on musi dostać aż 3 :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 21, 2010 12:39 Re: Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

3 bardzo ciezko chore koty... 8O :roll: ja bym chyba na glow dostala :wink:
Walczyc kociaki, poki macie sily! :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]