Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arsnova pisze:Trzeba odchudzić Królewnę - da się to zrobić (niedawno odchudziłam Cesarzową Sisi o ponad pół kg), tylko trza być konsekwentnym. I nie zostawiać toreb z indykiem
zuzia96 pisze:A tak w ogóle Lilutek jest najcudowniejszym foooterkiem na świecie![]()
![]()
.... mówiłam to już??
Małgorzata Pękała pisze:zuziu a ja mam pytanko natury technicznej.Zbliżamy się do setnej strony wątku o Lilce . I co dalej. to by continued ... czy the end![]()
Jakby co wybaczcie,z angielskim u mnie kiepsko
Amika6 pisze:Cześć kochani, już jestem![]()
Doczytam wiadomości i pooglądam fotki jak trochę się pozbieram)
zuzia96 pisze:Małgorzata Pękała pisze:zuziu a ja mam pytanko natury technicznej.Zbliżamy się do setnej strony wątku o Lilce . I co dalej. to by continued ... czy the end![]()
Jakby co wybaczcie,z angielskim u mnie kiepsko
Właśnie się zastanawiałam, czy opisywać dalsze dzieje Lilutka w wątku Moich kotów..., który prowadzę... ze średnią częstotliwościączy założyć Lilutkowi nowy wątek
![]()
Doradźcie
Amika6 pisze:Zuziu powinnaś się cieszyć, że ktoś dotrzymuje Ci towarzystwa przy tej niewdzięcznej pracy, A Ty przypisujesz Lilutkowi takie niecne pobudki. Oj nie ładnie ... nie ładnie Zuziu![]()
zuzia96 pisze:Amika6 pisze:Zuziu powinnaś się cieszyć, że ktoś dotrzymuje Ci towarzystwa przy tej niewdzięcznej pracy, A Ty przypisujesz Lilutkowi takie niecne pobudki. Oj nie ładnie ... nie ładnie Zuziu![]()
Jakie niecne pobudki Ciociu Amiko???
Taż ja chwalę Lilutka, że taki dzielnyoszczędny
pomocny
że kontroluje, czy już na pewno błysk, bo jak już Ciocia Bazyliszkowa wcześniej napisała, w LILUTKA DOMU musi być porządek
no i jak na prawdziwą gospodynię przystało, sama musi sobie wszystkiego dopilnować
![]()
Dzisiaj był odbiór łazienki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel, Silverblue i 193 gości