Jasmina Ty paskudo ,gdzie kuweta no gdzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:Jasminę do behawiorysty trza oddać albo do toalety iść za nią z chochelką i moczu nałapać do badania. A nuż kobiecina ma problemy z pęcherzem....
Basica pisze:wykastrować Jasminę
Jasmina pisze:Tak czytam o tej maine coon-ce Ninja - właściwie dlaczego nikt nie pyta, jak to się stało, że 15-miesięczna kotka już się okociła ( z opisu nie wynika, ze to hodowla), co z małymi i gdzie były w czasie zdarzenia ( bo wtedy to zupełnie inna sytuacja - instynkt obronny np,), co ta kobita pisze o swojej winie w kwestii pazurów (znaczy kota zaniedbana?), a co z piłowaniem zębów (sic!). W ogóle to cała ta opowieść jest jakaś szemrana- p. Pieczarko, szybko bierzemy kotę i w noooogiiiii wyciągniętym kłusem do Poznania
Wszyscy już śpią, Puchatkowo niestrzeżone![]()
![]()
![]()
A mogę tak tylko subtelnie siurnąć ??? Tak delikatnie i leciutko - kaaaaap, kaaaaap, siiiiiiiku, siiiiiiku.........
Cichutko jak mysza..........ciiiiiiiii..........
Jasmina pisze:Homocentryzm - albowiem Panem stworzenia jesteśmy........akurat![]()
![]()
sawanka1 pisze:najpiękniejszy klub AA jaki widziałam
BarbAnn pisze:Jasmina pisze:Tak czytam o tej maine coon-ce Ninja - właściwie dlaczego nikt nie pyta, jak to się stało, że 15-miesięczna kotka już się okociła ( z opisu nie wynika, ze to hodowla), co z małymi i gdzie były w czasie zdarzenia ( bo wtedy to zupełnie inna sytuacja - instynkt obronny np,), co ta kobita pisze o swojej winie w kwestii pazurów (znaczy kota zaniedbana?), a co z piłowaniem zębów (sic!). W ogóle to cała ta opowieść jest jakaś szemrana- p. Pieczarko, szybko bierzemy kotę i w noooogiiiii wyciągniętym kłusem do Poznania
Wszyscy już śpią, Puchatkowo niestrzeżone![]()
![]()
![]()
A mogę tak tylko subtelnie siurnąć ??? Tak delikatnie i leciutko - kaaaaap, kaaaaap, siiiiiiiku, siiiiiiku.........
Cichutko jak mysza..........ciiiiiiiii..........
ta kotka nie ma rodowodu, a zostala rozmnozona za radą weterynarza bo miala ruje permanentna
Przed kastracją(w przyszlosci)
ja tego nie ogarniam ze są jeszcze tacy weterynarze ....
bywa
To swietokrzyskie i kota najprawdopod. po wykarmieniu malych bedzie szukac nowego domu
nie bede czytac juz ematki
mam z wlascicielka kontakt emailowy
przeraza mnie to stado wron-oddaj ja/uspij ją/do schronu z nia
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=966476313
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4393167 ... _w_wy.html
Kochani szukam nowego domu dla persa.. Proszę prześlijcie tego maila do osób, które lubią koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 134 gości