Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 19, 2010 7:08 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:znów nalane.....Obrazek

Jasmina Ty paskudo ,gdzie kuweta no gdzie :?: :!: :ryk: :ryk: :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pt mar 19, 2010 8:24 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasminę do behawiorysty trza oddać albo do toalety iść za nią z chochelką i moczu nałapać do badania. A nuż kobiecina ma problemy z pęcherzem.... :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt mar 19, 2010 19:30 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

magdaradek pisze:Jasminę do behawiorysty trza oddać albo do toalety iść za nią z chochelką i moczu nałapać do badania. A nuż kobiecina ma problemy z pęcherzem.... :roll:

.........GERIATRYCZNE :oops: :oops: :oops: i w dodatku to na pewno nie byłam ja - to tylko PLOTKI i POMÓWIENIA lobby sfinksów i peterboldów w ramach czarnego PR Puchatkowa (słowo humoru daję) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasmina

Post » Pt mar 19, 2010 19:32 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

ja proponuję wykastrować Jasminę....może przestanie lać na wszystko :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt mar 19, 2010 19:52 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Basica pisze:wykastrować Jasminę

Że coooooooo 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Pocziemu 8O Why 8O Pourquoi 8O Wieso 8O Por que 8O

OD RAZU ZE SKALPELEM 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Jasmina

Post » Pt mar 19, 2010 20:40 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:Tak czytam o tej maine coon-ce Ninja - właściwie dlaczego nikt nie pyta, jak to się stało, że 15-miesięczna kotka już się okociła ( z opisu nie wynika, ze to hodowla), co z małymi i gdzie były w czasie zdarzenia ( bo wtedy to zupełnie inna sytuacja - instynkt obronny np,), co ta kobita pisze o swojej winie w kwestii pazurów (znaczy kota zaniedbana?), a co z piłowaniem zębów (sic!). W ogóle to cała ta opowieść jest jakaś szemrana :roll: - p. Pieczarko, szybko bierzemy kotę i w noooogiiiii wyciągniętym kłusem do Poznania :mrgreen:

Wszyscy już śpią, Puchatkowo niestrzeżone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A mogę tak tylko subtelnie siurnąć ??? Tak delikatnie i leciutko - kaaaaap, kaaaaap, siiiiiiiku, siiiiiiku.........

Cichutko jak mysza..........ciiiiiiiii..........

ta kotka nie ma rodowodu, a zostala rozmnozona za radą weterynarza bo miala ruje permanentna
Przed kastracją(w przyszlosci)
ja tego nie ogarniam ze są jeszcze tacy weterynarze ....
bywa
To swietokrzyskie i kota najprawdopod. po wykarmieniu malych bedzie szukac nowego domu
nie bede czytac juz ematki
mam z wlascicielka kontakt emailowy
przeraza mnie to stado wron-oddaj ja/uspij ją/do schronu z nia
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt mar 19, 2010 21:07 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Homocentryzm - albowiem Panem stworzenia jesteśmy........akurat :roll: :roll: :roll:
Jasmina

Post » Pt mar 19, 2010 21:19 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:Homocentryzm - albowiem Panem stworzenia jesteśmy........akurat :roll: :roll: :roll:

NIE JESTEŚMY! ( ale Ty Jasminka to wiesz...... )
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pt mar 19, 2010 22:24 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Atenka lubi Antonia :ok:
Obrazek

Obrazek
Herunia
Obrazek
Wyluzowane Luzaczki :1luvu:
Witamy się wieczornie :mrgreen:

kasiunia773

Post » Pt mar 19, 2010 22:28 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

najpiękniejszy klub AA jaki widziałam :1luvu:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Pt mar 19, 2010 22:37 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

sawanka1 pisze:najpiękniejszy klub AA jaki widziałam :1luvu:

Nooo :mrgreen: :1luvu:

kasiunia773

Post » Pt mar 19, 2010 22:45 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

BarbAnn pisze:
Jasmina pisze:Tak czytam o tej maine coon-ce Ninja - właściwie dlaczego nikt nie pyta, jak to się stało, że 15-miesięczna kotka już się okociła ( z opisu nie wynika, ze to hodowla), co z małymi i gdzie były w czasie zdarzenia ( bo wtedy to zupełnie inna sytuacja - instynkt obronny np,), co ta kobita pisze o swojej winie w kwestii pazurów (znaczy kota zaniedbana?), a co z piłowaniem zębów (sic!). W ogóle to cała ta opowieść jest jakaś szemrana :roll: - p. Pieczarko, szybko bierzemy kotę i w noooogiiiii wyciągniętym kłusem do Poznania :mrgreen:

Wszyscy już śpią, Puchatkowo niestrzeżone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A mogę tak tylko subtelnie siurnąć ??? Tak delikatnie i leciutko - kaaaaap, kaaaaap, siiiiiiiku, siiiiiiku.........

Cichutko jak mysza..........ciiiiiiiii..........

ta kotka nie ma rodowodu, a zostala rozmnozona za radą weterynarza bo miala ruje permanentna
Przed kastracją(w przyszlosci)
ja tego nie ogarniam ze są jeszcze tacy weterynarze ....
bywa
To swietokrzyskie i kota najprawdopod. po wykarmieniu malych bedzie szukac nowego domu
nie bede czytac juz ematki
mam z wlascicielka kontakt emailowy
przeraza mnie to stado wron-oddaj ja/uspij ją/do schronu z nia

A jednego z maluchów zostawią sobie. Podobny schemat jak w przpadku Inez też ze świętokrzyskiego.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Pt mar 19, 2010 22:50 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

dostalam maila od kogos ze szkoly z taka trescia

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=966476313

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4393167 ... _w_wy.html

Kochani szukam nowego domu dla persa.. Proszę prześlijcie tego maila do osób, które lubią koty

moze ktos z was bedzie chcial sie zajac tym kotkiem, zanim wpadnie w nieodpowiedzialne rece.
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Sob mar 20, 2010 8:16 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Dobrze, że jest wykastrowany.
Śliczny plaskacz :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob mar 20, 2010 8:31 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Pieczarka parę dni temu szukala exo
wysylam jej pw
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

[poprzednia][następna]