Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
niezniszczalna pisze:Ja Dymitrowi posprzątałam, pozamiatałam nawet, posłanko poprawiłam i było spoko. Dopiero gdy go za długo głaskałam, dostałam łapą. Może on ma huśtawki nastroju![]()
Strasznie mi szkoda chorych dziewczyn ;( one po prostu muszą wyzdrowieć!!
miszelina pisze:niezniszczalna pisze:Ja Dymitrowi posprzątałam, pozamiatałam nawet, posłanko poprawiłam i było spoko. Dopiero gdy go za długo głaskałam, dostałam łapą. Może on ma huśtawki nastroju![]()
Strasznie mi szkoda chorych dziewczyn ;( one po prostu muszą wyzdrowieć!!
Jakie posłanko? On w klatce ma tylko kuwetę i miski.Milu rano też miala z nim problem.
Czy my mówimy o tym samym kocie?
kastapra pisze:U mnie ok, Gagi brzuch jak balon był ewidentnie skutkiem przejedzenia![]()
Ona jest taka kochana, taka ciapka mała, Kolik myje Borysa, a ją odrzuca![]()
Ona się tak lubi przytulać, musi znaleźć najlepszy domek!!
ogocha pisze: Chciałam mu już z wdzięcznosci wcisnąć łapówkę w postaci Omleta (bo biedak - znaczy RM- ma tylko jednego kota) ale nie jest przekupny (RM nie Omlet)
miszelina pisze:ogocha pisze: Chciałam mu już z wdzięcznosci wcisnąć łapówkę w postaci Omleta (bo biedak - znaczy RM- ma tylko jednego kota) ale nie jest przekupny (RM nie Omlet)
Tja, myśmy wczoraj chciały wcisnąć mu Dymitra, ale i tę ofertę odrzucił
Tweety pisze:miszelina pisze:ogocha pisze: Chciałam mu już z wdzięcznosci wcisnąć łapówkę w postaci Omleta (bo biedak - znaczy RM- ma tylko jednego kota) ale nie jest przekupny (RM nie Omlet)
Tja, myśmy wczoraj chciały wcisnąć mu Dymitra, ale i tę ofertę odrzucił
może trzeba go było do koperty i niepostrzeżenie do torby lekarskiej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek i 135 gości