Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:..askąd wiesz ze zwierzę nie kieruje się etyką i moralnościa jesteś nim
na 100% nie więc nie wiesz co zwierzę czuje
redaf pisze:terenia1 pisze:..askąd wiesz ze zwierzę nie kieruje się etyką i moralnościa jesteś nim
A Ty jesteś zwierzęciem i wiesz?
terenia1 pisze:redaf pisze:terenia1 pisze:..askąd wiesz ze zwierzę nie kieruje się etyką i moralnościa jesteś nim
A Ty jesteś zwierzęciem i wiesz?
A czy ja napisałam że jestem zwierzęciemi że wiem
chyba nie
terenia1 pisze:Ja jej tylko zadałam pytanie nic więcej.
terenia1 pisze: skąd wiesz ze zwierzę nie kieruje się etyką i moralnościa jesteś nimna 100% nie więc nie wiesz co zwierzę czuje i nie jest to możliwe żebyś wiedziała bo nim nie jesteś i nie będziesz
yosia pisze:to chyba wynika z konstrukcji zwierzecej psychiki. zwierzeta nie wchodza na takie stany swiadomosci. jezeli ktos sadzi za tak, to wedlug niego sterylizacja ogolnie jest zla, bo przeciez moze kotkom odbieramy mozliwosc zrealizowania sie w macierzystwie... koty nie kieruja sie moralnoscia, nie podziwiaja obrazow, nie martwia sie, ze sa bezplodne albo ze nie maja lapki. tak chyba jest ogolnie przyjete przez nauke.
terenia1 pisze:Cholera Ty zawsze wszytko tak dobrze wiesz i taka jesteś mądraa
skąd wiesz ze zwierzę nie kieruje się etyką i moralnościa jesteś nim
na 100% nie więc nie wiesz co zwierzę czuje i nie jest to możliwe żebyś wiedziała bo nim nie jesteś i nie będziesz
terenia1 pisze:No a ja głupia blondyna myslałam że o kotach z butami
terenia1 pisze:No a ja głupia blondyna myslałam że o kotach z butami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 161 gości