Jaśka stłukła mi nietłukące lusterko
Moderator: Estraven
Agn pisze:Janinko - piękna jesteś.
[W konkursie brzuszkowym mogłabyś zakasować swojego dawnego kompana Liścia, że o innych nie wspomnę.]
ale w konkursie brzuszkowym niekwestionowanym liderem jest mój Lulek 
Zofia&Sasza pisze:Jasia cudnaale w konkursie brzuszkowym niekwestionowanym liderem jest mój Lulek
![]()
Widoku brzuszka jako takiego Wam oszczędzę. Jasia, to przy nim Kate Moss
kwiatkowa pisze:Jasia miała robione badania krwi.
Nie jest źle:) Może ciocia pixie coś napisze więcej, bo się lepiej zna...
Nie są to wyniki wzorcowe, ale chyba bardzo martwić się na razie nie trzeba...
te oczy niejednego oczaruja 
pixie65 pisze:Oj, dopiero dotarłam do wąta po porannych ekscesach pracowego kompa![]()
Wyniki wrzucimy jak odbierzemy na piśmie bo ja nie odebrałam a pamięć mam (niestety? na szczęście?) wybiórczą.
Ale mam![]()
Generalnie jak usłyszałam od MłodejWetki a potem od PanaDoktora telefonicznie - nie ma się do czego przyczepić.
Chociaż akurat JA mam nieco inne zdanie![]()
Mnie się nie bardzo podoba poziom mocznika115 i kreatyniny
3 a ponadto ALAT
124.
Reszta faktycznie jest OK.
Leukocytów 14 000, hemoglobina 9,5 pozostałych nie pamiętam (limfocyty trochę obniżone i "coś" jeszcze lekko podniesione).
Jak odbierzemy Dokument to wrzucimy wszystko dokładnie.
Z okazji podniesionego ALAT PanDoktor zasugerował zrobienie Jasi rtg, żeby zobaczyć czy serduszko nie powiększone.
W charakterze dowcipu nadmienię, iż ma on zamiar wykonać owo rtg Jasi na żywca![]()
![]()
![]()
![]()
O ewentualnych efektach nie omieszkamy napisać...
Być może potrzebna będzie forumowa zbiórka na pokrycie kosztów remontu lecznicy.
phantasmagori pisze:Raczej na remont pana doktora i asysty![]()
phantasmagori pisze:A ja mam kota wyjątkowego. Zarówno rentgen jak i usg wszystkich narządów robiliśmy prawie bez trzymanki, co więcej uznał usg za przyjemny masaż i zdecydowanie chciał jeszcze![]()
phantasmagori pisze:No faktycznie przy taaakiej kreatyninie nie ma się do czego doczepić
Anda i koty 
Anda pisze:Jasia nie lubi fotek???![]()
Anda pisze:Jaś tak zesztywniał, ze spokojnie mógłby leżeć pod maszyną jeszcze kilka godzin.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 11 gości