Do jasnej cholery dlaczego na dyżurze nocnym są niedoświadczeni lekarze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
queen_ink pisze:anna09 pisze:Kto robi allegro Bercika? W ogłoszeniu napisane jest, że Bercik potrafi dogadac się z innymi kotami, a powinno być info o tym, że on musi być jedynym kotem (inaczej znaczy teren).
Ja, przez pomyłkę musiałam odnowić bardzo starą aukcję zamiast tej, do której wprowadziłam nadesłane przez Ciebie poprawki![]()
. Już poprawiam.
Etiopia pisze:Mufasa ciąg dalszy właśnie wróciłam z Krak Vetu.
Do jasnej cholery dlaczego na dyżurze nocnym są niedoświadczeni lekarze( przepraszam
się wkurzyłam)
markopolo00 pisze:Jest na antybiotyku Ceporeksie
bierze go piąty dzień dziś założono mu wenflon
ma wszystkie płyny podawane dożylnie
zapalenie okostnej w szczęce przeszło
dziura po kle nie ropieje nie ma zgnilizny zaczyna się
zagajać dziś zwymiotował żółcią
kosma_shiva pisze:kocimska:
Marina przerażona ale przytulaśna, ja chyba nie rozumiem kobiet... nic nie zjadła.
dzikie w górnej prawej też nic nie zjadło.
Mura drze japę, żeby ją głaskać. Agłaji otworzyłam klatkę, ale nie chciała nawet wyjść. Jedzenie nie tknięte, podbiega do miski i odchodzi. Dopiero jak otworzyłam winstona (taki jakby pasztet w puszce) to trochę zjadła.
Dzikuny pozostałe miały wszystko wyjedzone, wylizane...
Cat Room w normie.
Nie wiem kim są ci nowi, ale chyba niezbyt sympatyczni. szkoda mi troche Armaturek, oni chyba fuczą, bo się tak nauczyli. Było ich w klatkach dłuzej trzymać, to by moze z nich koty były...
Aisza ma się dobrze. Z palca coś mi jadła, pokrzykiwała, potem namiętnie sprzątała w kuwecieDusia pcha się strasznie do człowieka.
Tyle się naodkażałam, że jestem sterylna jak szpital![]()
Trzeba bardzo uważać.
miszelina pisze:Etiopia pisze:Mufasa ciąg dalszy właśnie wróciłam z Krak Vetu.
Do jasnej cholery dlaczego na dyżurze nocnym są niedoświadczeni lekarze( przepraszam
się wkurzyłam)
Sorry, ale o tej porze to jeszcze nie nocny dyżur
Akima pisze:W najbliższą sobotę mogę wziąć poranne kwestowanie bo popołudniu mam jazdy. Nie mam z kim, nie mam kota
Akima pisze:W najbliższą sobotę mogę wziąć poranne kwestowanie bo popołudniu mam jazdy. Nie mam z kim, nie mam kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek, Silverblue i 126 gości