taizu pisze:...umiar jest zawsze wskazany...
I o to właśnie przez cały czas chodzi.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
taizu pisze:...umiar jest zawsze wskazany...
ellza1 pisze:Trochę Was rozumiem a trochę nie, ja kibicuję tej maleńkiej
viewtopic.php?f=13&t=104151&start=0
nie znam jej, wiem tyle co od założycielki wątku, dzwoniłam do schroniska parę razy, co ja więcej mogę napisać poza przysłowiowym hop up etc.![]()
intencje macie dobre, ale nie uogólniajmy ....
annskr pisze:Wiem, czepiam się.
ellza1 pisze:Staram się pomagać i realnie![]()
Bezdomniaki karmię
ellza1 pisze:annskr pisze:Podnosząc ją tak z 1 raz dziennie mam nadzieję, że ktoś sę w niej zakocha tak jak ja
annskr pisze:A sterylizujesz![]()
![]()
Marzenia11 pisze: Zresztą - tu w tym wątku też upujecie mimo ze nie ma takiej potrzeby
annskr pisze:Do ogłoszeń - oprócz kociarni miau - są adopcje mau i kilkadziesiąt albo kilkaset stron intenetowych podanych np w kocim abc, ogloszenia w gazetach, drukowane ogloszenia na "płotach". I zaręczam Ci, że większość kotów znajduje domy nie przez kociarnię, tylko wlaśnie przez te ogloszenia - uprzedzę pytanie, wiem z kilkuletniego doświadczenia adopcyjnego.
taizu pisze:A poza tym, myślę, forum to nie Wikipedia czy Dziennik Ustaw, ale i miejsce do pogadania. Z szacunkiem dla wszystkich, także takich, z którymi nie do końca się zgadzamy. A może się mylę?
taizu pisze:A poza tym, myślę, forum to nie Wikipedia czy Dziennik Ustaw, ale i miejsce do pogadania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości