Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 17, 2010 11:20 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Witajcie!

Olu, a moze mocno ciepłe mydliny z szarego mydła do moczenia? stary sposób babci, ale ładnie pomaga, szczególnie po kocich zakrzywionych pazurach.

Cieszę sie, ze Totuś zjadł i nie musicie do weta jechać :D tylko niech on już Ci przestanie zmartwień przysparzać :evil: ma ładnie jeść, gluta nie mieć i zadnego drapania i gryzienia!!

Pingwin za to to odkurzacz, wszystko i w kazdej ilości jest do zjedzenia 8O na razie daje mu tylko mokre, bo wczoraj miał narkozę, więc żeby na razie jelit nie obciążać suchym.

A syczy na mnie równo na razie :twisted: ale jednocześnie je, pije, siknął do kuwety i się nawet myć dzis zaczał :twisted:

Dziś po południu odbieram kocice, kocica na te kilka dni przed wyjazdem pojedzie do Edziny, bo u mnie brak miejsca. Edzina, wwmonnie, dziękuję za pomoc :D :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro mar 17, 2010 11:28 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Daj znac jak sie umowimy. Moge podjechac tak gdzies blizej 17.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Śro mar 17, 2010 11:32 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Edzina, zaraz się z siasią skonataktuje i dowiem się jak u mnie będzie wyglądało z autem i dam Ci znać.

milenap

Post » Śro mar 17, 2010 12:52 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Pingwin dalej je i syczy :twisted: każda miska znika w ciągu kilku minut, jest po prostu wylizana do czysta :roll: a na balkonie to on był kotem najbardziej wybrednym, takim niejadkiem, któremu często musiałam miski z czymś innym podstawiać, zeby sie skusił na coś :twisted:

milenap

Post » Śro mar 17, 2010 17:56 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

No proszę,z niejadka odkurzacz sie zrobił 8O 8O 8O

Toteczku-brawo-posłuchałes rad i jesz!!-tylko na zwdrowie Ci to wyjdzie!
Olu,ja wciąż na etapie malenkiego Alusia!!! :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro mar 17, 2010 18:19 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Nadal wsparcie finansowe jest potrzebne.

W razie potrzeby sluze nr konta Milenki:) :mrgreen: :mrgreen:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro mar 17, 2010 18:32 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Dopiero po niedzieli będę mogła coś przesłać :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro mar 17, 2010 18:50 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

aga9955 pisze:Nadal wsparcie finansowe jest potrzebne.

W razie potrzeby sluze nr konta Milenki:) :mrgreen: :mrgreen:

Zrobię następne bazary, tylko odzyskam równowagę psychiczną. Dziś nie miałam sily na nic.

Najpóźniej jutro powinny przyjść ode mnie pieniądze, te o których pisałam stronę wcześniej. To jest kolejne 150 zł do przodu.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro mar 17, 2010 19:52 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Jestem już z nowymi wieściami :D

Kocica była dzis sterylizowana, okazało się, ze była w wysokiej ciaży, wet określił to jako "ostatni moment". Trochę mnie to zdziwiło przyznam szczerze, bo myslałam, ze z powodu tej dłuzszej zimy to nie jest jeszcze czas na wysokie ciąże, raczej na wczesne, a okazuje się, ze jednak nie. Całe szczęście, ze udało się zanim małe sie urodziły, wiadomo, to byłby kolejny problem, koice trzebaby wypuscić, szukac małych i kolejne 4 koty by sie pojawiły.
Sterylka zrobiona bardzo ładnie, cięcie z tego co widziałam było gdzieś na 2-3 cm, szew sródskórny, kocica była jeszcze lekko pijana, jak ją odbierałam ok. 17. Edzina już ją wzięła do siebie zaraz spod lecznicy, ja oczywiscie aparatu zapomniałam, ale myślę, ze Edzina zrobi jej super zdjecia :D

Co do pingwina - nadal je wszystko i w każdej ilosci i nadal syczy :twisted: dziś zrobiłam mały eksperyment, nawet nie wchodziłam do łazienki, tylko zapaliłam swiatło...i tak syknął na wszelki wypadek :lol: otworzyłam troche drzwi, siadłam w przejściu, tak, zeby tylko widział koty z odległości, głąskałam je, patrzył zainteresowany, na koty nie prychał, tylko na mnie :twisted:

Jutro będzie u mnie Siasia, to zobaczy sama delikwenta i wszystko obgadamy.

Mam nadzieje, ze Totuś dziś się ładnie zachowywał! :twisted:

Olu, dzis sprawdzałam konto, jeszcze przelew nie doszedł, zobacze jutro, ja już wcześniej od razu wpisałam całą kwotę za pierwszy bazarek (115 zł), łącznie z tą kwotą, którą przelałaś teraz z drugim. I trzymam kciuki za zdrowie, bardzo mocno.

I dziękuję Wam za wszystko, gdyby nie Wy, nie wiem co ja bym zrobiła, chyba pogrążyła się tylko w dole gigancie!

milenap

Post » Śro mar 17, 2010 20:04 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Milenko-jesteś bardzo dzielna!!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro mar 17, 2010 20:09 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

milenap pisze:Olu, dzis sprawdzałam konto, jeszcze przelew nie doszedł, zobacze jutro, ja już wcześniej od razu wpisałam całą kwotę za pierwszy bazarek (115 zł), łącznie z tą kwotą, którą przelałaś teraz z drugim.

To jutro będzie na pewno. Wysłałam w poniedziałek, ale jakoś po południu, więc może się liczyć jako następny dzień.
To w takim razie będzie o 129 zł więcej. :)

Ogarnę się szybciutko(dziś chyba pójdę wcześnie spać. Ledwo widzę na oczy - stres ze mnie wyłazi) i wystawię bazar.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro mar 17, 2010 20:18 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Kasiu, co ja bym sama bez Was zrobiła? nic nie byłabym w stanie, mimo szczerych chęci, to wszystko po prostu zdecydowanie przekroczyło moje możliwości.

Olu, dziękuję Ci serdecznie!

Ja już też mam część rzeczy przygotowaną do wystawienia, skończę przeglądanie i też się za to biorę!

milenap

Post » Śro mar 17, 2010 20:36 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

milenap pisze:I dziękuję Wam za wszystko, gdyby nie Wy, nie wiem co ja bym zrobiła, chyba pogrążyła się tylko w dole gigancie!

Milenko, nawet nie wolno Ci tak myśleć. Nie jesteś sama i zawsze znajdziesz tu wiele osób, chętnych, żeby Ci pomóc :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 17, 2010 20:59 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Zgłaszam reklamację! Milena mnie oszukała! :twisted:
No bo co to ma być? Miała być dzikadzicz tak? Pojechałam po klatkę, bo przecież dziczy nie wypuszczę do pokoju, bo jeszcze gotowa mi zdemolować wszystko jak już całkiem się obudzi.
I co??? Oszustwo i tyle! Kicia barankuje wszystko co napotka po drodze. Zdjęcia nie mogłam zrobić bo ta zołza lazła do mnie! Coś tam raz jakby fuknęła, ale to chyba z rozpędu.
No proszę!
Obrazek Obrazek

Troszkę jeszcze przysypiam, ale już jest nieźle. :-)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A tu już patrzę całkiem przytomnie.
Obrazek Obrazek Obrazek

I nawet jogę ćwiczę! ;-)
Obrazek

Kicia kaszle i ma zachrypnięty głos. Nie wiem czy coś jej dawać na to? Jakieś witaminy? Na razie do kuwety nie robiła. Mam nadzieję, że zaskoczy. Dałam jej wodę. Jutro dostanie jedzenie.
No i co jeszcze? Kicia jest miła. Ma oczywiście odruchy kota bezdomnego, czyli wystrasza się jak coś nagle się zrobi, czy jak wchodzę do pokoju, to chowa się pod łóżko. Ale tylko w pierwszej chwili. Zaraz wychodzi i się MIZIA! Taka to dzikadzicz.. :lol:
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Śro mar 17, 2010 21:02 Re: Czy jest jakieś...?Już 3 koty potrzebują DT na kilka m-cy

Ale slicznota:))))

I jaka dzika i grozna uuuuuuuuuaaaaa :lol:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

[poprzednia][następna]