Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
niezniszczalna pisze:"Niezniszczalna kto Ci powiedział o serii 20 zastrzyków I na co mają być
Majkę czeka czterokrotna kontrola : Dzień zerowy - dzień pokąsania, dzień 5, dzień 10 i dzień 15."
W zakaźnym powiedzieli mi, że przy wściekliźnie podaje się 20 dawek zastrzyku w 5 seriach, czy jakoś tak. Wiem na pewno że mówili- 20 ukłuć. Może coś się zmieniło?? Albo pielęgniarki były niedouczone. Lekarz był małomówny dość, tylko wypisywał mi recepty.
milu pisze:Proszę o zamiany za mnie 1 i 2 kwietnia rano - na Święta wyjeżdżam na Litwę do rodziny. W zamian moge wziąć jakieś poranne weekendowe dyżury, niestety popołudnia odpadają :/
I sprawa wielce niefortunna: otóż w przelocie zostawiłam dziś na Kocimskiej fanty bazarkowe dla Miuti, Cammi, queen_ink oraz mjs; a czytam wątek po powrocie do domu, no i mamy podejrzenie ppRzeczy same w sobie nie miały żadnego kontaktu z choróbskiem, są popakowane w worki i zaklejone, nie jakoś specjalnie hermetycznie, ale dość porządnie - czy są niebezpieczne dla odbiorców? Jeżeli tak, to... Nie wiem właśnie co... Wielkie przepraszam z mojej strony i kwarantanna?
markopolo00 pisze:Ja też mam problem mój Gerfild
cztery dni temu miał wyrywane kły ze względu na jego wiek
miał zrobione badania krwi wyszły jak na prawie 18 latka
wspaniale kot został uśpiony usunięto mu ząbki zrobiło się zapalenie
dziąsła mimo osłony antybiotyku kot od tej pory praktycznie nie je
natomiast dziwnym objawem jest dosłownie” wodna sraczka „
leci z niego śmierdząca woda kot nie jest w stanie dojść do kuwety
brak gorączki nie wymiotuje jelita nerki w porządku żadnych objawów
chorobowych można powiedzieć że kot zdrowy w oczach znika
Jest na codziennych kroplówkach antybiotyku i innych wspomagaczach
A zapomniałem dodać kroplówki strasznie ciężko się wchłaniają
Nie za bardzo jestem w stanie zrozumieć co wspólnego ma
zapalenie dziąseł z czyszczeniem i to tak strasznie śmierdzącym
przecież kot nic nie je – może ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem
czy jest możliwe że kot nagle uczulił się na narkozę
i to tak mu w d……. daje
(był wcześniej usypiany i już miał wyrywane żeby )
Tweety pisze:miszelina pisze:Aga,
mam propozycję: jeżeli i tak koty muszą u nas siedzieć przez dwa tygodnie, to znaczy, że nic nowego nie weźmiemy. Może więc spotkanie odwołać, a szczegóły odnośnie ewentualnego weekendu w Galerii ustalić na forum, co?
A co do fantów od Milu: wydaje mi się, że na wszelki wypadek trzeba opakowania spryskać virkonem, jest chyba jeszcze na Kocimskiej. Prośba tylko, żeby przed spryskaniem nikt ich nie zabierał. A potem włożyć do jakiejś neutralnej torby (nowa reklamówka) i schować do szafki?
Jak uważasz?
masz rację, w obydwóch przypadkach
BarbAnn pisze:zna ktoś dobrego i w ludzkich pieniądzach elektryka samochodowego?
Tweety pisze:BarbAnn pisze:zna ktoś dobrego i w ludzkich pieniądzach elektryka samochodowego?
na pewno DOBREGO zna wislackikot, ktoś nam polecił i jeździmy tam do niego (to gdzieś chyba przed placem Centralnym), do niego napisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 44 gości