Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! MA DOM :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 15, 2010 6:50 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

w poniedziałek wraca Fionka do zwykłego postepowania.Weekend to swieto,dzień powszedni to standart :mrgreen:
Ale lubi siedziec sobie na oknie i grzejnikach,nie ucieka juz pędem jak nas widzi.Wczoraj wymietosiłam ją za wszystkie czasy!mało je ciagle.Moze chrupki cichcem podjada.Urosła i brak nóni jej czasem przeszkadza.Prawie wszystko robi na siedzaco.Teraz bawi sie ze Stellką.Pingusia troszkę ja goni.Ale ona źle sie czuje tj.Pingusia.
Ostatnio edytowano Pon mar 15, 2010 9:39 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon mar 15, 2010 9:10 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

:!:

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Pon mar 15, 2010 12:50 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

nikt nie chce króliczka? Kicajka lekko płochliwego ale kochanego? Fioneczka będzie kochać i mruzceć pięknie.Wyjątkowo głosno mruczy!!!
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 15, 2010 14:59 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

ASK@ pisze:nikt nie chce króliczka? Kicajka lekko płochliwego ale kochanego? Fioneczka będzie kochać i mruczeć pięknie.Wyjątkowo głosno mruczy!!!

zacytuję sama siebie :!: Bo aktualne :!:
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 15, 2010 16:05 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

coś pusto dziś u Fioneczki!!!
Fionka szuka domku!
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 15, 2010 20:16 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fionka się ślini przy głaskaniu :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 15, 2010 20:18 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Dobry wieczór Fionko - kochany zajączku. :D

No własnie doczytałam. Dobry znak, znaczy się koteczce miło aż strach. Będzie z niej mizialska jeszcze, że spokoju swoim ludziom nie da.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto mar 16, 2010 11:21 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Wczoraj czysciłam uszyska i jakoś poszło.Pikuś stał na straży :mrgreen: Potem uciekała ode mnie omijając z daleka.Dziś mała przekupiłam tuńczykiem :lol: Przy trzecej porcji nawet dała sie pogłaskać 8O Potem na podusi psa Pikusia leżała i wyciagała sie na wszystkie strony jak ją miętosiłam.Głowinkę pchała na siłe pod rękę.Brzunia nie wywala jeszcze ,ale zachowuje sie jakby miała to zrobic tylko nie bardzo wie po co :o :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 16, 2010 15:27 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Ask@ chyba Fionka cały czas dysonans poznawczy przeżywa. I chciałabym i boję się. :roll:

Ale dobre jedzenie, to zawsze działa. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto mar 16, 2010 16:51 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fionka tak jest i już. Powoli zajdą zmiany w niej.Musi sama sie przekonać,że nasze ręce na cos sie przydają. Najważniejsze,że szleje coraz częściej, przykicuje jak jeść daję, zagląda rano do łazienk...Jest kotów u nas za duzo, więc są bójki i darcie kudłów.A ona boi sie wtedy bardzo. jej spokoju potrzeba.Jestem pewna,ze w swoim spokojnym domu byłaby inna.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 16, 2010 17:11 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Zakochałam się we Fionce :1luvu:
Musi znaleźć domek
do góry!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto mar 16, 2010 19:22 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fioneczka warta jest zakochania i cieszę sie,że to dostrzegłaś zuzzik! każde kciuki potrzebne i przydatne więc za nie dziękujemy. Fionka to nie jest typ miziaka...jak na razie. Ale warta kochania. Fionka znajdzie domek a my spokojnie poczekamy aż ten domek trafi na jej ogłoszenie. Czasem warto poczekać!
Witamy na miau!!! :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 17, 2010 8:03 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Fiona szaleje z kuleczka papierowa i z wujaszkiem Pikusiem.je dalej jak wróbelek. Nie zawsze ucieka jak nas widzi i czasem przydybie sie ja na pokojach i wygłaszcze. Na podusi jak zaczyna sie ją głaskać to najpierw skuli sie a potem odkula sie, wykładając całe ciałko do głasków.Najlepeij lubi jak ją sie po uszkach i pod bródką mizia. Futerko odrasta ale szybko mechaci sie od ciągłego ocierania. Przy kuwetkowych sprawach doopinka jej opada i żwirek przykleja sie. Myślę,że ją to drazni i czasem pobolewa.Ale dzielnie radzi sobie i wszystko laduje w kuwecie.
Do uszu jeszcze kilka dni maść wpuszczamy ale już bez czyszczenia.
Lubi urzędować w butach i mojej torbie.Je dalej niewiele ale lubi smietanką i tuńczyka(jak na razie). Jest coraz śmielsza i wszędzie jej robi sie pełno.
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 17, 2010 9:06 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

[color=#40BF40]Dzien dobry śliczna Fioncio!!
za apetycik :ok: :ok: :ok:
i za domek :ok: :ok: :ok: :ok:
[/color]
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro mar 17, 2010 11:10 Re: Fionka - pokochaj mnie, nie jestem kocim ogrem! - szuka DS!

Wpisuję się do fanklubu koteczki.
Jest śliczna! Trzymam kciuki za wspaniały dom.
I zaraz biegnę przeczytać coś więcej o Fionce.
Pozdrawiamy z Vincentym. :1luvu:

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

[poprzednia][następna]