edit_f pisze:mjs, queen_ing: bardzo dziękuję za bazarki
Podziękuj tym, którzy coś kupią, bo na razie martwa cisza

Dorcia nie jest bura, ona jest miodowo-beżowa z okrągłą główką i oczami jak guziczki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:mjs, queen_ing: bardzo dziękuję za bazarki
queen_ink pisze:edit_f pisze:mjs, queen_ing: bardzo dziękuję za bazarki
Dorcia nie jest bura, ona jest miodowo-beżowa z okrągłą główką i oczami jak guziczki.
edit_f pisze:queen_ink pisze:edit_f pisze:mjs, queen_ing: bardzo dziękuję za bazarki
no tak.. bura była, jak było buro-ciemno
edit_f pisze:Dorcia, miodowe maleństwo, u mnie na dtmam malutkie mieszkanie (jeden pokój) i trzech rezydentów, a dwa z nich nie przepadają za nowościami.. dlatego Dorcia przebywa w łazience w klateczce.. na razie bardzo się boi.. płakało maleństwo przez chwilkę.. kupiłam jej RC Calm, moż coś pomoże.. trzeba będzie rozglądnąć się za faliwayem może.. posiedzi tam jakiś czas, zanim odważę się ją wypuścić do pokoju.. moja Soniula może się zemścić za taką niespodziankę..
w tym tygodniu dostanę rachunek z lecznicy.. na pierwszej stronie będę wpisywać, jakie są koszty, i jakie pieniążki uda się zebrać..
edit_f pisze:wieści od Dory:
maleństwo płacze w nocy.. wciąż się boi.. wczoraj wpuściłam do łazienki Portusia.. mojego 10 miesięcznego rezydenta.. Dorcia po raz pierwszy przy mnie wstała w klateczce i z Portusiem przecudownie rozdawała całusy przez kratkę.. widać pannica w wieku Porciaka i może to pierwsza miłość? widać, że zapadli sobie do gustu.. gorzej ze starszymi rezydentami: Sonią i Gandalfem.. do łazienki na razie ich nie wpuszczałam, ale patrzyli na Dorcią bardzo spode łba..
Dorcia wciąż nie wie, co to kuwetka.. macie jakieś rady, jak nauczyć koteńkę w klatce korzystania z kuwetki? i jak długo ją trzymać, zanim narażę ją na kontakt z moimi rezydentami.. z Porciakiem się jej szybko ułoży, mogłyby się bawić.. a na Sonię i Gandalfa będzie musiała uważać, bo prychające towarzystwo, co ruch im przeszkadza..
queen_ink pisze:edit_f pisze:wieści od Dory:
maleństwo płacze w nocy.. wciąż się boi.. wczoraj wpuściłam do łazienki Portusia.. mojego 10 miesięcznego rezydenta.. Dorcia po raz pierwszy przy mnie wstała w klateczce i z Portusiem przecudownie rozdawała całusy przez kratkę.. widać pannica w wieku Porciaka i może to pierwsza miłość? widać, że zapadli sobie do gustu.. gorzej ze starszymi rezydentami: Sonią i Gandalfem.. do łazienki na razie ich nie wpuszczałam, ale patrzyli na Dorcią bardzo spode łba..
Dorcia wciąż nie wie, co to kuwetka.. macie jakieś rady, jak nauczyć koteńkę w klatce korzystania z kuwetki? i jak długo ją trzymać, zanim narażę ją na kontakt z moimi rezydentami.. z Porciakiem się jej szybko ułoży, mogłyby się bawić.. a na Sonię i Gandalfa będzie musiała uważać, bo prychające towarzystwo, co ruch im przeszkadza..
Karolek załapał po zostawieniu odrobiny kupy w kuwecie. Ona załatwia się na posłanie?
mjs pisze:Rozliczenie bazarków:
elza8989 30zł
marivel 30zł
Razem: 60zł
Koszty przesyłek: 21,50zł
Przelałam: 38,50zł
edit_f pisze:j3nny pisze:moze byc po robalach, u nas tak bylo
żeby to tylko te gupie robale
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1704 gości