Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Angel_ pisze:P.S w razie czego jakby jutro kitka sie znalazla i miala by jechac do mnie to pod wieczor sie solaris widzimy zapewne u weta
sabina skaza pisze:
monika pacz- powiedz tej pani, że mogę tę kotkę zabrać do siebie, póki hotelik jest w budowie- dam naprawdę promocyjną cenkę - 7 zł doba. wojtek obiecał mi postawić wszystkie pokoje- boksy do soboty....trzymam go za słowo- dopilnuj go
a 3 stoczniary są szczęśliwe u mnie!!!!!!!!! jest super, bawią się razem, tulą do siebie, śmigają po półkach i jedzą wszytko co im do miski dosypię![]()
Matyliano pisze:Oki. To po prostu niech jej zrobią sterylkę i wyleczą. Potem trzeba będzie ją wypuścić ale nie mam pomysłu na miejsce... Na Orunię Górną pod ten balkon wrócić nie może a w mojej piwnicy jest 7 kotów - tłuką się ciągle, więc to też bez sensu. A ona wygląda na 7 miesięcznego kociaczka, więc sobie nie poradzi... Co radzicie dziewczyny???
sabina skaza pisze:matyliano zdawaj mi relację z lecznicy a ja skontaktuję się z zaprzyjaźnioną stajnią w buszkowy, może tam kotkę wezmą.
angel dzwoniłą solaris, kotki nie może złapać z pogórza, bo jedzie na rehabilitację z mężem teraz. ale prosba kto może podjechać na pogórze??????????????????nie ma tej trikolorki, tylko czarna miziasta z tym ryjkiem rudawym.
angel zabrałąbys ją do siebie? dam jej jedzenie z darowizn dla PKDT, i żwirek. policzyłąbys tę tańszą opcję?
dziewczyny musimy zrobić składkę dla kici na hotelik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- jeżeli angel się zgodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości