Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sin pisze:Jest cudna![]()
ja sobie po cichutku marzę, żeby dało się to wszystko zdiagnozować, żeby był jakiś pewniejszy grunt, żeby było wiadomo co tak naprawdę jest nie tak...
Sin pisze:Jest cudna![]()
ja sobie po cichutku marzę, żeby dało się to wszystko zdiagnozować, żeby był jakiś pewniejszy grunt, żeby było wiadomo co tak naprawdę jest nie tak...
solaris pisze:Tak myślę jak to zrobić aby tak bardzo zapach nie był dokuczliwy. Nie wiem na ile wysokie jest dno klatki ,w której jest Fuksia ale myślę , że gdyby całość wysypać warstwą drewnianego żwirku zamozbrylającego CB Eko + to na pewno zapach nie byłby taki uciążliwy a Fusia też czułaby się komfortowo przebywając cały czas na suchym żwirku. Byłam dzisiaj w zoo dragonie ma sporo żwirku w torbach 40 L po 50 zł bo torby (opakowanie samo) uszkodzone.Może warto by spróbować ?
mpacz78 pisze:Lila, gdybyś była w zoodragonie przy okazji i by były te zwirki 40L za 50zł to weź mi nawet 2, bo pewnie wysyłkowo takich uszkodzonych nie można kupić?
.
joshua_ada pisze:No i że ze względu na młody wiek pewne regeneracje w systemie nerwowym moga mieć miejsce, więc coś się jeszcze może poprawić.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 721 gości