Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Angel_ pisze:A od kiedy bylabys w stanie po nia pojechac? Bo mój maz bedzie tamtedy przejezdzal przed 15 i zobaczy chociaz czy kotka jest..
mpacz78 pisze:Dzwoniła przed chwilą do mnie pani z Gdańska Osowy, znalazła koteczkę około 7 miesięczną, szuka jej domu.
Koteczka jest aktualnie u niej, ale pani wyjeżdża w czwartek.
Ja zaraz zrobię koteczce Allegro.
Czy ktoś ją może wziąć na tymczas na kilka dni wyjazdu tej pani od czwartku? Pani ją dowiezie pod wskazany adres.
mpacz78 pisze:
Jest inna.
solaris pisze:Czy ktoś wie jak pomóc dzikiej kaczce ze złamaną nóżką ? Można ją złapać podbierakiem ale co dalej ?Weronika dzisiaj taką kaczkę namierzyła przy UM w Rumi i nie wiemy co z tym począć ?
biamila pisze:solaris pisze:Czy ktoś wie jak pomóc dzikiej kaczce ze złamaną nóżką ? Można ją złapać podbierakiem ale co dalej ?Weronika dzisiaj taką kaczkę namierzyła przy UM w Rumi i nie wiemy co z tym począć ?
Może do zoo zadzwonić???
mpacz78 pisze:Sabina, Echtom pisze, że nie może znaleźć na stronie ogłoszenia swojej czarnej kotki.
echtom pisze:mpacz78 pisze:Sabina, Echtom pisze, że nie może znaleźć na stronie ogłoszenia swojej czarnej kotki.
Ok, już znalazłamBtw. dzwonił do mnie pan w sprawie 1 % podatku na PKDT, sądząc zapewne, że jestem z fundacji. Jaki kontakt podawać, gdyby taka sytuacja się powtórzyła?
Matyliano pisze:Łapanie czarnej koteczki oblanej chlorem, o której pisałam wczoraj powiodła się. Koteczka jest na Elbląskiej, dr Zaleski się nią zajmie. Bidulka jest śliczna - caa czarna, tylko oczka widać. Pod oczkiem ma ranę, no i strasznie się ślini. Jutro będzie wiadomo co i jak, także napiszę na pewno. No i potrzebny jest DT dla niej, jeśli wszystko będzie z nią ok. Ma być też wysterylizowana po leczeniu - czy ktoś mógłby ją przytrzymać do adopcji? ( zaznaczam że to dzikuska, chociaż w transporterze była bardzo grzeczna ).
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 505 gości