Cameo pisze:Madziu, fotki były robione w dobrym świetle, ale światło (nawet w przypadku obiektywu stałoogniskowego to podstawa, bez światła nie ma fot) u mnie nawet lampa odmawia współpracy kiedy nie ma wystarczającej ilości światła... może jakieś lampy studyjne czy cuś...? teraz są na allegro nawet za 200zł (komplet ze stojakiem i parasolką).
Freya ma niesamowicie puchaty ogonek![]()
Mała Dzikusko, u mnie nawet kołdra na łóżku nie może leżeć, muszę ją chować do szufladki
Kamilka, ja nie jestem az takim swirem fotografii, zeby sie w to wszystko zaglebiac. Odebraloby mi to radosc z robienia fotek. Ja jestem leniem, nawet instrukcji obslugi aparatu nie czytalam, po prostu probuje, bawie sie. Moje fotki nie musza byc idealne, nie mam im tego za zle

Kazda nasza kicia ma inny ogoniasty - Ruby ma ogonek chudy, ale z dlugimi zwisajacymi wloskami (obecnie polowa ogonka wycieta), Zorka ma bardzo gęsty ogon, nawet jak sie go zmoczy, to pozostaje gruby, Freya ma pol na pol, ale ona nie ma gestego wlosa na ogonie, tylko taki puch - kazda inaczej