» Nie mar 14, 2010 22:34
Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie
Matko kochana,włos się jeży,kobiety z kąd w Was tyle nienawiści,dajcie spokój.Wstydzę się i zastanawiam,dlaczego???????
Jeśli chodzi o wiek maluszka,to napisałam to co wiem,ale tak jak napisała Aga&2,może być,że ten kocik,którego widziałam na jesieni i którego potem w styczniu woziłam do weta,bo miał biegunkę,to nie ten sam,bo ja na co dzień nie miałam kotka na oku.Właściciele małego mieszkają kilka domów od mojego i widywałam go co kilka dni przez chwilę.Możliwe,że były dwa,a ja nie wiedziałam o tym,a jak teraz zapytałam,to mi nie powiedzieli,po prostu się nie przyznali,że jeden np.zdechł i że to nie ten sam kotek.A z drugiej strony jakieś to dziwne,bo czyżbym nie zauważyła różnicy między kotkami?,no nie wiem? Jeśli lekarze określają jego wiek inaczej,to chyba wiedzą co mówią,znają się na tym.Jednak proszę,nie doszukujcie się,bo nie ma czego,nikt złośliwie nie działa na szkodę tego kociego dziecka.
Mam prośbę,aby nie czepiać się,bo nie ma o co,jeśli chodzi o Rumcajsa.Przecież Bożenka niczego nie chce,o nic nie prosi,to po co to zamieszanie i nagonka?
Proszę o spokój,bo zostanie zamknięty wątek,a tego chyba nie chcemy,prawda? bo przecież o kotka tu chodzi a nie o nas,czyż nie tak?
Spokojnej nocy Wszystkim,dobranoc.