Tyci Rumcajsik na DS u BZW.......

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 14, 2010 20:17 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

aga&2 pisze:W każdym razie muszę tylko napisać, że dwie niezależne wetki w dwóch lecznicach określiły jego wiek na max 10 tygodni. (Po ząbkach) Może, jak to na wsi facet nie doliczył się kotów. Jest czarny, więc mało charakterystyczny.

8O 8O 8O

pinokio_ pisze:Mały urodził się koniec sierpnia,początek września i z pełną odpowiedzialnością to mówię.Widziałam,jak człowiek/sąsiad/ go znalazł.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Nie mar 14, 2010 21:44 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

Dulencja pisze:
aga&2 pisze:W każdym razie muszę tylko napisać, że dwie niezależne wetki w dwóch lecznicach określiły jego wiek na max 10 tygodni. (Po ząbkach) Może, jak to na wsi facet nie doliczył się kotów. Jest czarny, więc mało charakterystyczny.

8O 8O 8O

pinokio_ pisze:Mały urodził się koniec sierpnia,początek września i z pełną odpowiedzialnością to mówię.Widziałam,jak człowiek/sąsiad/ go znalazł.

Nieścisłości znów same się pojawiają. Nie tworzy ich nikt niezaangażowny w sprawę Rumcajsa. Ale jeśli ktokolwiek je wytknie - znów będzie, że nagonka na kociego anioła itp. Ciekawe, że wątek z osobą Bożeny znów zawiera informacje wzajemnie wykluczające się. I tylko niektórym da to coś do myślenia. Inni będą wstawiać :king: :aniolek: :love: itp. itd.

:?
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Nie mar 14, 2010 22:01 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

No to jeszcze takie małe coś... Wszystkie cytaty pochodzą z tego wątku :roll:

BOZENAZWISNIEWA pisze:Ja karmie moje koty Royalem Sensitive i Interstinalem i jedzenie mam w zapasie. Covalescensa w saszetkach tez mam. dla malucha starczy.

Dulencja pisze:Gdyby ktoś śledzący wątki Bożeny się trafił, to wiedziałby, że koty wcale nie jedzą RC Conva czy Intestinal :( :(

IKA 6 pisze:A jeżeli chodzi o jedzenie to najmocniej przepraszam czy Ty Dulencjo widziałas może rachunki Bożeny za jedzenie dla kotów. Jeżeli nie to nie masz prawa nic takiego pisać. To jest najzwyklejsze pomówienie publiczne.

I odpowiedź samej Bożeny
IKA 6 pisze:Bożena pisze:Zamawiam serca wołowe,watrobe,
kurczaki i udziec z indyka.Dostaja i surowe i podgotowane.ładnie
przytyły.Sucha karma to tylko i wyłącznie RC Sensitible w opakowaniach
promocyjnych(400+400)
i Interstinal-400za 28zł

Z tego co wiem, bo sama korzystam, promocje w stylu 400+400 zdarzają się RC okresowo...

Bożeno, co jak RC nie ma w promocji :roll: co jedzą koty :roll:

Dulencja

Post » Nie mar 14, 2010 22:34 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

Matko kochana,włos się jeży,kobiety z kąd w Was tyle nienawiści,dajcie spokój.Wstydzę się i zastanawiam,dlaczego???????

Jeśli chodzi o wiek maluszka,to napisałam to co wiem,ale tak jak napisała Aga&2,może być,że ten kocik,którego widziałam na jesieni i którego potem w styczniu woziłam do weta,bo miał biegunkę,to nie ten sam,bo ja na co dzień nie miałam kotka na oku.Właściciele małego mieszkają kilka domów od mojego i widywałam go co kilka dni przez chwilę.Możliwe,że były dwa,a ja nie wiedziałam o tym,a jak teraz zapytałam,to mi nie powiedzieli,po prostu się nie przyznali,że jeden np.zdechł i że to nie ten sam kotek.A z drugiej strony jakieś to dziwne,bo czyżbym nie zauważyła różnicy między kotkami?,no nie wiem? Jeśli lekarze określają jego wiek inaczej,to chyba wiedzą co mówią,znają się na tym.Jednak proszę,nie doszukujcie się,bo nie ma czego,nikt złośliwie nie działa na szkodę tego kociego dziecka.
Mam prośbę,aby nie czepiać się,bo nie ma o co,jeśli chodzi o Rumcajsa.Przecież Bożenka niczego nie chce,o nic nie prosi,to po co to zamieszanie i nagonka?
Proszę o spokój,bo zostanie zamknięty wątek,a tego chyba nie chcemy,prawda? bo przecież o kotka tu chodzi a nie o nas,czyż nie tak?
Spokojnej nocy Wszystkim,dobranoc.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Nie mar 14, 2010 22:59 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

pinokio_ pisze:,Mam prośbę,aby nie czepiać się,bo nie ma o co,jeśli chodzi o Rumcajsa.Przecież Bożenka niczego nie chce,o nic nie prosi,to po co to zamieszanie i nagonka?
Proszę o spokój,bo zostanie zamknięty wątek,a tego chyba nie chcemy,prawda? bo przecież o kotka tu chodzi a nie o nas,czyż nie tak?
Spokojnej nocy Wszystkim,dobranoc.

:ok: :1luvu:
popieram trzymaj się mały

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Nie mar 14, 2010 23:07 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

pinokio_ pisze:.Przecież Bożenka niczego nie chce,o nic nie prosi
To może zmieńcie tytuł wątku :roll:

pinokio_ pisze:to po co to zamieszanie i nagonka?

joshua_ada pisze:Nieścisłości znów same się pojawiają. Nie tworzy ich nikt niezaangażowny w sprawę Rumcajsa. Ale jeśli ktokolwiek je wytknie - znów będzie, że nagonka na kociego anioła itp. Ciekawe, że wątek z osobą Bożeny znów zawiera informacje wzajemnie wykluczające się. I tylko niektórym da to coś do myślenia. Inni będą wstawiać :king: :aniolek: :love: itp. itd.

Dobranoc.

Dulencja

Post » Nie mar 14, 2010 23:10 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

Rzeczywiscie interesujące, przyznaję :roll:

Zaś poza tym wielce interesującym przesłaniem - prosze mi wyjaśnić jak się ma zapewnienie, ze bozenka niczego nie chce do tytułu wątku, hę?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie mar 14, 2010 23:14 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

Nie chcę się wdawać w czcze dyskusje .... bo to nie o to chodzi. Maluch ma kochający dom i tyle , ja czytałam i wiersze i między i ...... , dziwi mnie ta .... nienawiść ???

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Nie mar 14, 2010 23:29 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

magaaaa pisze:

Rzeczywiscie interesujące, przyznaję :roll:

Zaś poza tym wielce interesującym przesłaniem - prosze mi wyjaśnić jak się ma zapewnienie, ze bozenka niczego nie chce do tytułu wątku, hę?

Tytuł wątku trzeba zmienić,dziękuję,że zauważyłaś.Zostanie zmieniony.

ina11,proszę zmień tytuł wątku,bo rzeczywiście nie jest adekwatny do rzeczywistości.

wszystkie "złośliwe" ciocie,widziałyście zdjęcia?,przecież widać,że jest dobrze i mam nadzieję,że się nie mylę,bo mam oczy i widzę.
Wątek jest dla kocika i niech tak zostanie,proszę Was o to.Jest dobrze,a może być jeszcze lepiej.Ja nie wiem i nie chcę wiedzieć,co tam,kiedyś,po co i na co?. . . . .ja widzę to,co jest teraz i widzę,że jest ok.
Na dniach pojadą do Rumcajsa cioteczki,wspaniałe,uczciwe/wiem co mówię/i jestem pewna,że napiszą tu na wątku,że Rumcajs wygrał los na loteri.Wiwrzę,że tak jest.Bożenko dziękuję.

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Nie mar 14, 2010 23:36 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

a co jest na tych fotkach bo mi się linki nie otwierają :(
Z góry dziękuję.

podpisano "złośliwa ciocia" :mrgreen:

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pon mar 15, 2010 0:40 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

Never pisze:Iko.... nie wierzę w to, ze TY to piszesz....

Bożena jakiś czas temu dzownila do mnie prosząc o finanse na leczenie kotów, ktore dzieki jej niefrasobliwosci zaraziły sie bialaczka.... JAk ma lec zyć nowego kota, skoro nie ma pieniadzy na leczenie swich?
Jeszcze jedo - porszac o pomoc Bozena przysiegala, ze innych kotów nie wezmie. Sprawdzilam - w tym czasie próbowala zdobyc koejne koty

pinokio_ pisze:Przecież Bożenka niczego nie chce,o nic nie prosi,to po co to zamieszanie i nagonka?

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon mar 15, 2010 8:02 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

piccolo pisze:a co jest na tych fotkach bo mi się linki nie otwierają :(
Z góry dziękuję.

podpisano "złośliwa ciocia" :mrgreen:

pewno kolejna sesja zdjęciowa kotka w nowym domku...

też bym chciała zobaczyć :mrgreen:
w swoim czasie się tych sesji naoglądałam, jest to wątek o kotku nie "kocim aniele" do którego kot trafił...zapytam bo jak znam życie na NK Bożena zapewne mnie zblokowała, czy na NK nadal trwa zbiórka na koty Bożeny? bo na pewnym profilu nadal jest prośba o wsparcie? znów rzeczywistość przeczy słowom Bożeny...
Ostatnio edytowano Pon mar 15, 2010 8:13 przez PearlRain, łącznie edytowano 1 raz

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon mar 15, 2010 8:11 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-bardzo prosi o wsparcie na leczenie

Przepraszam autorke watku ale jedno małe wyjasnienie. Piccolo cytuję "Jak się wątek rozliczeniowy zakończył wiadomo - Bożena nie przedstawiła wszystkich faktur mimo obietnic". Widocznie nie przeczytałaś do końca faktury zostały wstawione wszystkie. Ostatnie po zamknięciu watku rozliczeniowego na watku( nie pamietam) kota z Wrocławia od którego zaczeła się cała afera. Proszę nie przekręcaj faktów. Mów prawdę :twisted: Obiecuję, że bez wzgledu na styl i treść więcej komentarzy w sprawie Bożeny nie będę pisać. Jeżeli przekaże mi wiadomości odnośnie Rumcajsa to je wstawię :mrgreen:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon mar 15, 2010 9:42 Re: Tyci Rumcajsik-BIAŁACZKA-ciepłe myśli i kciuki potrzebne

Czy wszyscy nie widzą zdjęć?Mnie linki się otwierają.Nie za bardzo umiem z tymi zdjęciami,bo na dogo wstawianie inaczej wygląda,ale się poprawię,nauczę i będą zdjęcia,nie linki.
Bożena,szkoda,że Ty sama nie chcesz być tu z nami,byłoby łatwiej,ale oczywiście rozumiem.Buziole dla Was ślę i pozytywne fluidy.Moje serce się raduje,bo Rumcajsik żyje i ma się co raz lepiej.

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

[poprzednia][następna]