» Pt mar 12, 2010 21:24
DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.
Cześć, tu Ropuszek.
Nasza Duża już jakiś czas temu stwierdziła, że nie będzie zakładać nowego naszego wątku, bo jej się nie chce
No może niedokładnie właśnie tak, Duża od kilku miesięcy chyba naprawdę jest trochę chora i może faktycznie nie mogła - ale my Dranie też koniecznie mieć swój wątek chcemy. Wiemy (a jakże: same z siebie, ale dzięki Wam też
), jak bardzo jesteśmy wyjątkowe, niepowtarzalne i godne prowadzenia pamiętnikarstwa dla kociolubnej teraźniejszości & potomności
- dlatego wspólnie postanowiliśmy wziąć sprawę w nasze własne 36 łapek i oto jest: Drański wątek part four
Z pisaniem padło na mnie, bo niestety tylko ja oprócz Mamusi jestem w tym domu piśmienny
Tadzina to ignorantka, Lilek ma fioła, Nunu całe życie spędza tylko na snuciu scenariuszy własnego samobójstwa, Buśce pomieszało się w głowie z miłości do Pańci
, Dunia jest w ogóle poza konkurencją
, Maciejowi jedno w głowie
, Bidzia ledwo chodzi, a Piopluś... no cóż, nie dywagujmy o podobnych zdolnościach, jeżeli chodzi o Plusia
Także jakby co to pisać muszę ja - Żaba.
Mamusia już Wam pewnie mówiła, jaki jestem uczony. Skończyłem trzy fakultety na paryskiej Sorbonie, mam za sobą kilka entuzjastycznie przyjętych przez środowisko naukowe publikacji, a obecnie doktoryzuję się na rodzimej uczelni w temacie dobroczynnych skutków przekarmiania kotów domowych
No dobra, chyba nie pora się chwalić.
Dla przypomnienia - oto my:

Licho

Tadźka

Nornika

ja

Chuda Cholera Buśka

Dunia Dziczyzna

Maciej Kot

Bidzia

Plusz vel Kretyn vel Paluszki
Chyba powoli jedziemy z tym koksem, jak myślicie
?
W imieniu naszym oraz naszej kochanej Mamusi NAJSERDECZNIEJ ZAPRASZAMY
PS. Ciekawe, co Mamusia powie, jak zobaczy, że sami założyliśmy wątek 
Ostatnio edytowano Nie sie 29, 2010 2:55 przez
Wielbłądzio, łącznie edytowano 59 razy
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]