DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 12, 2010 21:24 DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

Cześć, tu Ropuszek.

Nasza Duża już jakiś czas temu stwierdziła, że nie będzie zakładać nowego naszego wątku, bo jej się nie chce :roll: No może niedokładnie właśnie tak, Duża od kilku miesięcy chyba naprawdę jest trochę chora i może faktycznie nie mogła - ale my Dranie też koniecznie mieć swój wątek chcemy. Wiemy (a jakże: same z siebie, ale dzięki Wam też :wink: ), jak bardzo jesteśmy wyjątkowe, niepowtarzalne i godne prowadzenia pamiętnikarstwa dla kociolubnej teraźniejszości & potomności :mrgreen: - dlatego wspólnie postanowiliśmy wziąć sprawę w nasze własne 36 łapek i oto jest: Drański wątek part four :wink:
Z pisaniem padło na mnie, bo niestety tylko ja oprócz Mamusi jestem w tym domu piśmienny :roll: Tadzina to ignorantka, Lilek ma fioła, Nunu całe życie spędza tylko na snuciu scenariuszy własnego samobójstwa, Buśce pomieszało się w głowie z miłości do Pańci :roll: , Dunia jest w ogóle poza konkurencją :twisted: , Maciejowi jedno w głowie :roll: :twisted: , Bidzia ledwo chodzi, a Piopluś... no cóż, nie dywagujmy o podobnych zdolnościach, jeżeli chodzi o Plusia :wink: Także jakby co to pisać muszę ja - Żaba.
Mamusia już Wam pewnie mówiła, jaki jestem uczony. Skończyłem trzy fakultety na paryskiej Sorbonie, mam za sobą kilka entuzjastycznie przyjętych przez środowisko naukowe publikacji, a obecnie doktoryzuję się na rodzimej uczelni w temacie dobroczynnych skutków przekarmiania kotów domowych 8)
No dobra, chyba nie pora się chwalić.
Dla przypomnienia - oto my:

Obrazek
Licho

Obrazek
Tadźka

Obrazek
Nornika

Obrazek
ja 8)

Obrazek
Chuda Cholera Buśka

Obrazek
Dunia Dziczyzna

Obrazek
Maciej Kot

Obrazek
Bidzia

Obrazek
Plusz vel Kretyn vel Paluszki

Chyba powoli jedziemy z tym koksem, jak myślicie :wink: ?

W imieniu naszym oraz naszej kochanej Mamusi NAJSERDECZNIEJ ZAPRASZAMY :1luvu:

PS. Ciekawe, co Mamusia powie, jak zobaczy, że sami założyliśmy wątek :oops:
Ostatnio edytowano Nie sie 29, 2010 2:55 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 59 razy
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt mar 12, 2010 21:36 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Chcemy! :D Kretki są Kasienko z kciukami jak zawsze! :D
Ropuszku, dobrze, że wziąłeś sprawy w swoje lapki! :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 12, 2010 21:41 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Chcemy :twisted:
I jestesmy :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt mar 12, 2010 21:50 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

I my sie meldujemy wieczorową porą 8)
Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt mar 12, 2010 21:53 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

a my możemy? podglądaliśmy tylko dotąd :oops:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt mar 12, 2010 21:54 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

:ok: Żabulku :1luvu:

Plusia

Od: Pt kwi 10, 2009 15:22

Post » Pt mar 12, 2010 21:54 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Pewnie, że chcę :!:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt mar 12, 2010 21:56 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

sherina pisze:a my możemy? podglądaliśmy tylko dotąd :oops:

Oczywiście Ciociu, że możecie :D
Wreszcie poznamy jakieś kurczaki :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt mar 12, 2010 22:05 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Wielbłądzio pisze:
sherina pisze:a my możemy? podglądaliśmy tylko dotąd :oops:

Oczywiście Ciociu, że możecie :D
Wreszcie poznamy jakieś kurczaki :mrgreen:

foch Obrazek

jeszcze pokażemy Obrazek

Witamy się serdecznie :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt mar 12, 2010 23:39 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Cześć Ropuszek,

Ja w kwestii Twoich badań naukowych. Wywalczyłem sobie własną miseczkę na stole z makaronikiem 8) Duzi często jedzą makaron z różnymi dodatkami. Mi tam dodatki nie przeszkadzją. Może być i szpinak, ale najbardziej to lubię makaron w sosie oliwa-pesto-suszone pomidory-czosnek-i jakieś ziółka. Makaronik Obrazek
Czy Wy też lubicie makaron?

pozdrawiam
Siupsiupek

*) Korekta ortograficzna wypowiedzi Siupka.
Pela
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob mar 13, 2010 0:23 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

się nocną porą przywitam z radością widząc, że Dranie rulezzzzzz :mrgreen:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Sob mar 13, 2010 5:14 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

przyszłam 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob mar 13, 2010 8:03 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

No! Nareszcie! 8) :ok:
H&M+L (vel H<LM>)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob mar 13, 2010 19:23 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

Cześć Dranie :1luvu:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob mar 13, 2010 19:43 Re: Co Dranie to Dranie. Chcecie to macie ;) Part 4.

genowefa pisze:Cześć Ropuszek,

Ja w kwestii Twoich badań naukowych. Wywalczyłem sobie własną miseczkę na stole z makaronikiem 8) Duzi często jedzą makaron z różnymi dodatkami. Mi tam dodatki nie przeszkadzją. Może być i szpinak, ale najbardziej to lubię makaron w sosie oliwa-pesto-suszone pomidory-czosnek-i jakieś ziółka. Makaronik Obrazek
Czy Wy też lubicie makaron?

pozdrawiam
Siupsiupek

*) Korekta ortograficzna wypowiedzi Siupka.
Pela

Siupsiupku, nie przejmuj się, że z ortografią ciutkę na bakier :wink: , większość Drani w ogóle nie umie pisać :roll:

Bardzo lubię świeżutki ugotowany makaron - prawie tak samo jak gumki 8)
Ja też, tylko gumek nie jadam.
(Zeznania Nuśki i Julka, ale pisałem oczywiście ja Ropuszek).

Wielbłądzio

[następna]