Fotki i zaświadczenie wrzucę jutro

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Karena pisze:A ona jest bardzo dzika czy lgnie do ludzi? Jakie są szanse na oswojenie?
kinia098 pisze:No i jestJedna kicia złapana
Ale nie ta spod czerwonego bloku, tylko z bloku na rogu
Była już w ciąży
Ale dzięki mojemu wetowi już po sterylce. Został specjalnie po godzinach, bo tak, kicia byłaby ciachana dopiero w poniedziałek.
. Ocenił kocinkę na 9 miesięcy. Nie jest agresywna, tylko wypłoszona. Idealnie nadawałaby się do gospodarstwa itp. Do mnie podchodziła, jak pokazywałam jej pasztet
Była strasznie wygłodzona i trzęsła się z zimna
Od razu leciała do jedzenia. Gdyby ją tak oswoić, to może jednak bardziej polubiłaby życie w domku niewychodzącym
Pomyślimy
A i ma straszne gluty w nosku
Słychać, jak oddycha, że ma zawalony nosek
Fotki i zaświadczenie wrzucę jutro
Ines_Chorzow pisze:Poniżej link do mojego wątku, niepotrzebnie go zakładałam, nie wiedziałam, że Darłowskie Futerka już mają swój wątek.
viewtopic.php?f=1&t=108891
Karena pisze:Wiesz, w razie czego u taty wolny tymczasTylko kicia musiałaby być kuwetkowa.
Zresztą trzeba najpierw być pewnym, czy jest szansa na udomowienie, czy woli wolność.
Prosimy o fotki
Karena pisze:Wiesz, w razie czego u taty wolny tymczasTylko kicia musiałaby być kuwetkowa.
Zresztą trzeba najpierw być pewnym, czy jest szansa na udomowienie, czy woli wolność.
Prosimy o fotki
Karena pisze:Biedna kicia, niedożywiona, pewnie urodziłaby słabe kociaki. Czy ma apetyt? wygląda na fotkach na bardzo zestresowaną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości