Behemot II ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 12, 2010 12:38 Re: Behemot II ...

AYO pisze:I marynarki po ojcach lub dziadkach, legginsy i palemki na głowach :mrgreen:
Jakie wielkie okulary wtedy nosiłam 8O

i cienie do oczu w kolorze błękitny metalic :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt mar 12, 2010 12:43 Re: Behemot II ...

Ja miałam grafit i metalic 8)
I paznokcie na przemian fiolet-srebro :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt mar 12, 2010 13:59 Re: Behemot II ...

O ja pierdziu :mrgreen: Musiałyście postrzałowo wyglądać :1luvu: . A foty z tego czasu SOM ? A teraz ulice takie szare ....
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt mar 12, 2010 14:03 Re: Behemot II ...

Poczekaj jeszcze z miesiąc, wynurzą się lolitki - jest przecież moda na ostre kolory :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 12, 2010 14:18 Re: Behemot II ...

Fajną dyskusję rozpętałam :mrgreen: Upewniam się tylko, że fajne babeczki tu siedzą. I przypomniało mi się jak parę lat temu moja matka patrząc na mnie (myślała, że nie słyszę) powiedziała do swojej bratowej wzdychając aż jej obfity biust falował "Teresa (westchnięcie) ona zawsze była inna" I to prawda. Od pierwszego dnia szkoły czułam, że za chiny nie pasuje do innych dzieci, miałam dwie koleżanki w klasie, tez odmieńców. Męczyłam się tak do końca studiów i jeszcze potem w pierwszym małżeństwie myśląc, że jestem do niczego i nikt mnie nie lubi. Dopiero teraz trafiłam na TŻ'a który jest jeszcze większym odmieńcem ode mnie i jest nam razem dobrze :ryk:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt mar 12, 2010 14:23 Re: Behemot II ...

AYO pisze:I Jakie wielkie okulary wtedy nosiłam 8O

He he ja też :ryk: :ryk: :ryk: Wyglądałam jak mucha :ryk: :ryk: :ryk:
A dyskoteki uwielbiałam...i gdybym się nie wstydziła to i teraz bym podzła :roll: :oops: To dla był mnie idealny rodzaj sportu (myślę o szaleństwie na parkiecie - byłam w tym na prawdę dobra :P )
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt mar 12, 2010 14:30 Re: Behemot II ...

BabaJaga, znalazłaś "swojego potfora" :mrgreen: . I o to chodzi :ok:
Tia ... ja też byłam z innej kategorii jak się dobrze zastanowię, ale do studiów. Tam się przepoczwarzyłam i była taka jazda, że uh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt mar 12, 2010 14:52 Re: Behemot II ...

Ej, przypomniało mi się jeszcze jak tuż po studiach pojechałam na zadupie wszechświata oświatę prawdaż szerzyć :mrgreen:
Typ prosto z uniwerka i gdańskiej starówki: ostrzyżone na jeża piórka, MEGA szyby, jeden kolczyk wiszący, drugi - cygańskie koło, szyte z wojskowego materiału moro spodnie-bryczesy i oficerki, oryginalna mundurówka polowa farbowana na czarno[prawie :oops: ] i zamiast torebki - torba na maskę p-gaz :piwa: a wszystko razem z rynsztunkiem jak ważyło 45 kg to max :ryk: :ryk:
To było WEJŚCIE do pokoju nauczycielskiego zbiorczej "tysiąclatki" w samym środku wielkiego kombinatu rolnego - chluby gierkowskiego PRL-u :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 12, 2010 14:56 Re: Behemot II ...

ojaaaa, moro! pewno! :lol: za defilowanie w morówkach można było dostać pałą, ewentualnie dostać się. Na 48 h do paki :) Żołnierze handlowali tym dobrem aż miło, za flaszkę kurteczkę można było zanabyć. Wiem, bo mieszkałam na przeciwko koszarów. Mnie osobiście mamusia z poligonu przywoziła (pielęgniarka). Do dziś pamiętam spodnie od moro i szpilki do nich :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt mar 12, 2010 15:00 Re: Behemot II ...

A za orzełka w koronie na takiej morówce popartego legitymacją studencką myło się trzypiętrowe ślimakowate schody na komisariacie Śródmieście i to tylko wtedy jak nie było żadnej zadymy na mieście a panowie chcieli mieć polewkę :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 12, 2010 15:30 Re: Behemot II ...

O czym Wy mówicie? 8O
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt mar 12, 2010 15:31 Re: Behemot II ...

Cofnij dwie strony - Siostro Prezes :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 12, 2010 15:50 Re: Behemot II ...

Ze złych wiadomości - wczoraj po załadowaniu aktualizacji mój lapek zameldował mi, że mam włożyć kartę główną?/płytę instalacyją?/cóś w tem stylu? bo on zrobił błeda i się nie uruchomi :evil:
Po konsultacjach z krewnymi i znajomymi królika ustaliła, że to co mam włożyć to ja mam w domu tylko muszę znaleźć - czyli jutro od rana szukam, jak uda mi się usunąć tego błeda tą płytą to oki a jak nie to do poniedziałku niestety :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob mar 13, 2010 7:28 Re: Behemot II ...

Chciałam zdementować pogłoski, jakoby Babajaga była odmieńcem i jej tż takoż. Ja wie, że zwykle za normę bierze się ogół, ale w tym wypadku, ogół jest wypaczony, a margines (z przeproszenie Babajagi :wink: ) stanowi wzór cnót do naśladowania. Uroczyście oświadczam, że Babajaga i jej tż to najfajniejsi, najcieplejsi i najbardziej życzliwi ludzie, jakich poznałam przez ostatnie 10 lat z haczykiem i wyzywam na ubitą ziemie każdego kto powie, że są odmieńcami :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob mar 13, 2010 7:56 Re: Behemot II ...

babajaga pisze:Fajną dyskusję rozpętałam :mrgreen: Upewniam się tylko, że fajne babeczki tu siedzą. I przypomniało mi się jak parę lat temu moja matka patrząc na mnie (myślała, że nie słyszę) powiedziała do swojej bratowej wzdychając aż jej obfity biust falował "Teresa (westchnięcie) ona zawsze była inna" I to prawda. Od pierwszego dnia szkoły czułam, że za chiny nie pasuje do innych dzieci, miałam dwie koleżanki w klasie, tez odmieńców. Męczyłam się tak do końca studiów i jeszcze potem w pierwszym małżeństwie myśląc, że jestem do niczego i nikt mnie nie lubi. Dopiero teraz trafiłam na TŻ'a który jest jeszcze większym odmieńcem ode mnie i jest nam razem dobrze :ryk:

Mojaś Ty! :piwa: Znaczy miałam identycznie i moge się podpisać.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

[poprzednia][następna]