AgaPap pisze:O matko a po co je liczyłaś?
z ciekawości. Ile zmieści się w jednym kocie

chyba z offtopowałyśmy Magdzieradek wątek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:O matko a po co je liczyłaś?
Georg-inia pisze:AgaPap pisze:O matko a po co je liczyłaś?
z ciekawości. Ile zmieści się w jednym kocie![]()
chyba z offtopowałyśmy Magdzieradek wątek
atla pisze:ojej! to co z Ludwiczkiem zrobimy? qrczę! DT by się przydał...
Georg-inia pisze:atla pisze:ojej! to co z Ludwiczkiem zrobimy? qrczę! DT by się przydał...
zapomnijnie ma gdzie...
gosiaa pisze:Trzeba napisać wprostjeśli Mały ma to samo dziadostwo co Ludwisia, a wszystko na to wskazuje, jeśli zostanie w schronisku, możemy już nad nim krzyżyk postawić...
W tym momencie DT oznacza dla niego życie.
atla pisze:Georg-inia pisze: trza było glistę w słoik, bym sobie obejrzała![]()
Inga, wszystko masz spakowane, naszykowane, tylko nie wiem czy Ania wszystko zabierze: kupa w torebce i w słoiku, glisda w torebce, torebka z glisdą w drugiej torebce i druga torebka z torebką z glisdą w trzeciej torebce, żeby nie uciekła
Georg-inia pisze:oj tam, Georg po sezonie letnim puścił mi pawia z glist na stół. Dwanaście było. Liczyłam. Ponieważ były róznej wielkości i się ruszały - ciężko było mi policzyć, więc rozdzialałam je na kupki pt. "policzone" i "do policzenia" wykałaczką. Nie wiedzieć czemu mój TŻ oniemiał, jak zobaczył mnie przy tej czynności![]()
gosiaa pisze:To nie chodzi o glisdę, Ludwisia ma mega katar, wczoraj miała zawalony nosek, miała problemy z oddychaniem, leki nie działają, tylko dzięki szybkiej interwencji CC udało się jej pomóc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 185 gości