No i żeby apetyt już wrócił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze: trza było glistę w słoik, bym sobie obejrzała![]()
gosiaa pisze:Georg-inia pisze: trza było glistę w słoik, bym sobie obejrzała![]()
Inga, wszystko masz spakowane, naszykowane, tylko nie wiem czy Ania wszystko zabierze: kupa w torebce i w słoiku, glisda w torebce, torebka z glisdą w drugiej torebce i druga torebka z torebką z glisdą w trzeciej torebce, żeby nie uciekła
gosiaa pisze:Georg-inia pisze: trza było glistę w słoik, bym sobie obejrzała![]()
Inga, wszystko masz spakowane, naszykowane, tylko nie wiem czy Ania wszystko zabierze: kupa w torebce i w słoiku, glisda w torebce, torebka z glisdą w drugiej torebce i druga torebka z torebką z glisdą w trzeciej torebce, żeby nie uciekła
Georg-inia pisze:gosiaa pisze:Georg-inia pisze: trza było glistę w słoik, bym sobie obejrzała![]()
nie wiem, czy ją odszukam, glistę znaczy, w zwojach tych torebek
Anda pisze:on, ten robal, nie jest wyględny.
Weź sobie klusek spagethi, podgotuj lekko i masz. No może przetnij na 3
Georg-inia pisze:Anda pisze:on, ten robal, nie jest wyględny.
Weź sobie klusek spagethi, podgotuj lekko i masz. No może przetnij na 3
zależy jakiej długości ten klusek
Georg-inia pisze:oj tam, Georg po sezonie letnim puścił mi pawia z glist na stół. Dwanaście było. Liczyłam. Ponieważ były róznej wielkości i się ruszały - ciężko było mi policzyć, więc rozdzialałam je na kupki pt. "policzone" i "do policzenia" wykałaczką. Nie wiedzieć czemu mój TŻ oniemiał, jak zobaczył mnie przy tej czynności![]()
Georg-inia pisze:oj tam, Georg po sezonie letnim puścił mi pawia z glist na stół. Dwanaście było. Liczyłam. Ponieważ były róznej wielkości i się ruszały - ciężko było mi policzyć, więc rozdzialałam je na kupki pt. "policzone" i "do policzenia" wykałaczką. Nie wiedzieć czemu mój TŻ oniemiał, jak zobaczył mnie przy tej czynności![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Gosiagosia, squid i 423 gości