Moderator: Estraven
Agn pisze:Koconek - napisałam, że nikt nie miałby pretensji, gdybyś kota wykastrowała i wypuściła bez testów.
mirka_t pisze:Koconek dla mnie eutanazja jest w przypadku kota śmiertelnie chorego, który cierpi i nie można mu ulżyć w inny sposób. Zabicie kota z FIV, ale funkcjonującego w miarę normalnie jest egzekucją, inaczej "czapa" i takie postępowanie mnie razi.
dalia pisze:Aniu ja ze swojej strony przepraszam i obiecuję już nie dyskutować.
napdon pisze: Koleją wizytę ma wyznaczoną na piątek.
koconek pisze:Będziemy mu robić pełne badanie krwi morfologia+rozmaz+biochemia, ale jeszcze trochę z tym zaczekamy. Będziemy też powtarzać testy.
koconek pisze:-Pixiepixie65 pisze:Pączek nie kwalifikował się wtedy ani do eutanazji ani do adopcji do niezakoconego domu. Ponieważ za niego też wzięłam odpowiedzialność mieszkałby z pozostałą czwórką w jednym pokoju.
rozumiem, ze insynuujesz, ze Tiramisu musi zostać przeze mnie lub napdon przygarnięty i nie ma tu znaczenia, czy którakolwiek z nas może mu zapewnić chociażby konieczną opiekę wterynaryjna. Też chciałabym móc tak naginać rzeczywistość do swoich potrzeb....
aga9955 pisze:Czyli rozumiem ,ze Ty Pixie nie izolowalabys kota zarazonego??
Wiedzac o tym ,ze jest pozytywny.
casica pisze:Koconku, ponieważ prośby nie skutkują, napisz do moderatora o wydzielenie nowego wątku z tego, od strony 15.
Nie ukrywam, że aż mnie palce świerzbią, żeby odpowiedzieć na niektóre posty, ale TO WĄTEK TIRAMISU i dobrze by było gdyby takim pozostał.
Agn pisze:casica pisze:Koconku, ponieważ prośby nie skutkują, napisz do moderatora o wydzielenie nowego wątku z tego, od strony 15.
Nie ukrywam, że aż mnie palce świerzbią, żeby odpowiedzieć na niektóre posty, ale TO WĄTEK TIRAMISU i dobrze by było gdyby takim pozostał.
Z racji tego, że wątek zakładała koconek, to mam prośbę podobna do casicy, z tym że podam może 'adres' gdzie tego typu dyskusja będzie przynależała merytorycznie:
viewtopic.php?f=1&t=99002
Wątek FIV-kowy.
Tu EOT.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 145 gości