Angel & coony

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 09, 2010 20:58 Re: Angel i zwierzaki ..oraz znaleziona poharatana trikolorka;(

Szkofa, ze nikt do nas nie zaglada.. Szczegolnie teraz jak jestem załamana tym krwawieniem kotki..

Obrazek

Obrazek

Tutaj przemyte:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ewidentnie zaapuchniety zewnetrzy kacik oka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Wto mar 09, 2010 21:01 Re: Angel i zwierzaki ..oraz znaleziona poharatana trikolorka;(

Angel_ - odpowiedziałam w wątku na `Kociarni`.

I kciuki trzymam, żeby to się zamknęło wreszcie. Nie wygląda to na jakiś koszmarny uraz, tyle, że głęboki. Badania krwi mogłyby wykazać czemu kotka ma kłopoty z krzepnięciem, ale to może być tylko efekt tego, że ciągle sobie podrażnia tę okolicę.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto mar 09, 2010 22:00 Re: Angel i zwierzaki ..oraz znaleziona poharatana trikolorka;(

Wydaje mi sie, ze to przez miejsce tej rany tak krwawi..

Agn, dzieki za wsparcie.. :)

Angel_

Post » Śro mar 10, 2010 14:32 Re: Angel i zwierzaki ..oraz znaleziona poharatana trikolorka;(

Troche dzisiejszych zdjęć zwierzynca..

Dharma:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i wykąpana Kesha..

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob mar 13, 2010 2:08 przez Angel_, łącznie edytowano 1 raz

Angel_

Post » Śro mar 10, 2010 20:51 Re: Angel i zwierzaki ..oraz znaleziona poharatana trikolorka;(

Raczej nie wiele to da, ze tu wrzuce , ale nie zaszkodzi..

viewtopic.php?p=5716317#p5716317
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/_wbk1][img]http://tnij.org/_wbk1b[/img][/url]

viewtopic.php?p=5716523#p5716523
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/_wb1][img]http://tnij.org/_wb1b[/img][/url]

Angel_

Post » Śro mar 10, 2010 23:24 Re: Angel i zwierzaki ..oraz znaleziona poharatana trikolorka;(

Moze ktos odpowie..
Czym moze byc spowodowane łzawienie oczu? Kot nie kicha, nie smarka! NIC. Tylko leci mu z oczu..
Mowa o Jędrku tym razem ..

Angel_

Post » Czw mar 11, 2010 8:07 Re: Angel i zwierzaki ..oraz znaleziona poharatana trikolorka;(

Podrzucimy wątek , tyle niestety tylko mogę...
Śliczne kociaczki! Kesha też. :kotek:
A jak oczka łzawią, może to być początek kociego kataru, albo jakieś podrażnienie.. :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 11, 2010 8:10 Re: Angel i zwierzaki ..oraz znaleziona poharatana trikolorka;(

Może herpes?
Kicia cudna!!!!!-oby domek sie znalazł!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw mar 11, 2010 22:03 Re: Angel i zwierzaki ..oraz znaleziona poharatana trikolorka;(

jakie wieści po wizycie u weta?

maga_86

Od: Wto lis 10, 2009 23:07

Post » Czw mar 11, 2010 22:16 Re: Angel i zwierzaki ..oraz znaleziona poharatana trikolorka;(

Hej, hej! :piwa:

Kocur ogólnie okaz zdrowia, nie kicha, z nosa nie leci, tylko czasem te oczka łzawią właśnie.. :roll:

No Kesha najprawdopodobniej wczesna ciaza, wiec nie czekamy i umawiamy sie na jak najszybsza sterylke..
Martwie sie troche, ze ona taka słaba, wychudzona i pod narkoze z marszu :(

Angel_

Post » Pt mar 12, 2010 12:54 Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

Powiedzcie mi.. jak szybko idzie info o św. Franciuszku na osiedlu? Ledwo kilka dni temu Kesha.. a dzis.. ja sama az nie wierze :strach:
Przed chwila bylam z sunia w lesie. Zawsze chodzimy na jedna sciezke, gdzie bedac po srodku z przodu i z tylu widze inne sciezki w oddali i czy nikt nie zmierza w nasza strone ;)
Standardowo doszlysmy do polowy sciezki, wzielam schowanego w krzakach ulubionego patyka i zdjelam suni kaganiec i smycz. Rzucilam razy kilka a sunia mi wciaz w krzaki obok spoglada. W pewnym momencie zobaczylam ruch- nie patrzac co to by nie wystraszyc wzielam psa na smycz i przypielam do drzewa kawalek dalej.
Podeszlam do krzaka.. a tak wkolko kical krolik miniaturka!!! :conf: Co na boga w lesie robil maly, puszysty krolicze?? Dal sie bez problemu wziac na rece ( zdjelam szalik i go owinelam z lebkiem by sie nie wystrachal) i przytachalam do domu. Maz bedzie pewnie szczesliwy- pokoj pies, drugi pokoj 2 koty, lazienka- kotka, kontenerek - królik :ryk: Przykro mi królisiu brak innych pomieszczen bo kuchnia z pokojem nr 1 :lol:

Siech smiechem.. rozumiem, ze moze uciec pies lub kot, ktore no coz poruszaja sie po mieszkaniu swobodnie.. ALE KROLIK?!

Dzis niech odpocznie, zaraz podskocze do sklepu po cos na zab dla malucha, a jutro moze na osiedlu gdziesz przykleje info? Chociaz jakby komus zalezalo takie info o zaginieciu juz by wisialo :? A pewnie "to tylko krolik" :roll:
A jak nie to bedziem szukac domu. Ja tam bym go zostawila bo mialam kroliczki cale dziecinstwo- byl to moj nr 1 zwierzak ( bo na kota lub psa nie moglam liczyc ;) ) ale moj maz juz przez telefon nie byl zachwycony :roll: Conajmniej jakby nie bardzo mi wierzyl, ze to nie JA szukam "klopotow" na sile, a one mnie!! 8O :twisted:

Angel_

Post » Pt mar 12, 2010 20:44 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

Ja to kiedys dawno temu stanelam w drzwiach i powiedzialam ze TEN zwierzak (dzisiaj moj kochany Myszek) wejdzie do domu po moim trupie :ryk:
Balam sie odpowiedzialnosci :oops:
Obecnie mam 10 pieknych cudakow, kotow, w tym cztery na tymczasie. 4 psy,w tym jeden na tymczasie i 3 wiekowe gaski :1luvu:
Nie wspomne o ptaszkach "wykopsanych" z gniazda latem.
Nie przejmuj sie kroliczkiem.
ON na Ciebie tam czekal :lol:
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Pt mar 12, 2010 20:44 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

:ok:
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Pt mar 12, 2010 21:48 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

Na to wyglada :twisted:

O to królik z lasu 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Angel_

Post » Sob mar 13, 2010 0:41 Re: Angel i zwierzaki + pocharatana trikolorka + krolik z lasu!!

piękny :1luvu:

maga_86

Od: Wto lis 10, 2009 23:07

[poprzednia][następna]