Kociara82 pisze:shira3 pisze:No raczej....Rzadki okaz
a to swoja droga
Bierzesz?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Kociara82 pisze:shira3 pisze:No raczej....Rzadki okaz
a to swoja droga
Bierzesz?
anulka111 pisze:fantastyczna ozdoba regalowa)) jejku jak jej inteligentnie z oczek patrzy
Kociara82 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:
a to swoja droga
Bierzesz?
a dajesz?
kalair pisze:Wszystko nie tak..![]()
Po coś szła do fryzjera? Bląda nowego się zachciało? Trza było na stópkach siedzieć!![]()
dune pisze:kalair pisze:Wszystko nie tak..![]()
Po coś szła do fryzjera? Bląda nowego się zachciało? Trza było na stópkach siedzieć!![]()
całkiem wszystko nie
po co szłam...po co...ulegam presji społeczeństwa konsumpcyjnego...
PS Kątroll rozwala mnie tak samo za kazdym razem![]()
![]()
Kociara82 pisze:sie moze pakowac, tylko czy zechce ze mna zamieszkac, oto jest pytanie...
kalair pisze:Kątroll. Siedzenie w torbie jest fajne!![]()
gagool pisze:kalair pisze:Kątroll. Siedzenie w torbie jest fajne!![]()
Gatunek Catus torbus
( Za wolno czytam)
Swoją drogą siostra mego TŻ wyszła z kicią TŻ w torbie do szkołyPoranne zamotanie nie spowodowało chwilki zastanowienia dlaczego w tej torbie jest 4 kg więcej... Już na ulicy coś wystawiło głowę z torby i zrobiło "miiiiaaaaaauuuu..."
I nie wiem dlaczego nauczyciel nie chciał jej uwierzyć w powód kolejnego spóźnienia
gagool pisze:kalair pisze:Kątroll. Siedzenie w torbie jest fajne!![]()
Gatunek Catus torbus
( Za wolno czytam)
Swoją drogą siostra mego TŻ wyszła z kicią TŻ w torbie do szkołyPoranne zamotanie nie spowodowało chwilki zastanowienia dlaczego w tej torbie jest 4 kg więcej... Już na ulicy coś wystawiło głowę z torby i zrobiło "miiiiaaaaaauuuu..."
I nie wiem dlaczego nauczyciel nie chciał jej uwierzyć w powód kolejnego spóźnienia
Kasia od Behemotha pisze:Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło:
- No i kurka wodna gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pierdolona wiosna do kurwy nędzy? Co za pojebany kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kurka wodna wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napierdala jakby ich tam w górze pojebało... Niby ponoć wiosna już jest, kurka wodna - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, kurka wodna ...
A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...
![]()
![]()
kalair pisze:Dumna jestem, nie?![]()
nie wiem, czy wytrzyma moj dom wariatowkalair pisze:Kociara82 pisze:sie moze pakowac, tylko czy zechce ze mna zamieszkac, oto jest pytanie...
Zapytałam, powiedziala, że na próbę zamieszka z Cioteczką!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Kankan, Silverblue i 59 gości