Szylkretki są piękne.Cz.79.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 11, 2010 20:52 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Kociara82 pisze:
shira3 pisze:No raczej.... :roll: Rzadki okaz :1luvu:

a to swoja droga :)

Bierzesz? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 11, 2010 20:53 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

kalair pisze:
Kociara82 pisze:
shira3 pisze:No raczej.... :roll: Rzadki okaz :1luvu:

a dajesz? :mrgreen:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw mar 11, 2010 20:53 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

anulka111 pisze:fantastyczna ozdoba regalowa :))) jejku jak jej inteligentnie z oczek patrzy :1luvu:

Przyznaję-to baardzo inteligentny kot! Ale czego szuka w tej torbie?! 8O :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 11, 2010 20:54 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Kociara82 pisze:
kalair pisze:
Kociara82 pisze:

a dajesz? :mrgreen:

No, jak powyżej było widać, sama się już do torby pakuje! :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 11, 2010 20:55 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

kalair pisze:Wszystko nie tak.. :?
Po coś szła do fryzjera? Bląda nowego się zachciało? Trza było na stópkach siedzieć! :ryk: :ryk:

całkiem wszystko nie :)

po co szłam...po co...ulegam presji społeczeństwa konsumpcyjnego...

PS Kątroll rozwala mnie tak samo za kazdym razem :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Czw mar 11, 2010 20:56 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

sie moze pakowac, tylko czy zechce ze mna zamieszkac, oto jest pytanie... :roll:

Kociara82

Post » Czw mar 11, 2010 20:58 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

dune pisze:
kalair pisze:Wszystko nie tak.. :?
Po coś szła do fryzjera? Bląda nowego się zachciało? Trza było na stópkach siedzieć! :ryk: :ryk:

całkiem wszystko nie :)

po co szłam...po co...ulegam presji społeczeństwa konsumpcyjnego...

PS Kątroll rozwala mnie tak samo za kazdym razem :ryk: :ryk: :ryk:

Znaczy się , jak za każdym razem? :mrgreen: :lol: :lol:
Uleganie presji jak widać do bąbelków prowadzi!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 11, 2010 20:59 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Kociara82 pisze:sie moze pakowac, tylko czy zechce ze mna zamieszkac, oto jest pytanie... :roll:

Zapytałam, powiedziala, że na próbę zamieszka z Cioteczką! :ryk: !
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 11, 2010 21:03 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

kalair pisze:Kątroll. Siedzenie w torbie jest fajne! :mrgreen:
Obrazek

Gatunek Catus torbus :)

( Za wolno czytam :D )

Swoją drogą siostra mego TŻ wyszła z kicią TŻ w torbie do szkoły :roll: Poranne zamotanie nie spowodowało chwilki zastanowienia dlaczego w tej torbie jest 4 kg więcej... Już na ulicy coś wystawiło głowę z torby i zrobiło "miiiiaaaaaauuuu..." :D I nie wiem dlaczego nauczyciel nie chciał jej uwierzyć w powód kolejnego spóźnienia :roll:

gagool

Od: Pon cze 16, 2008 19:05

Post » Czw mar 11, 2010 21:06 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

gagool pisze:
Obrazek

Swoją drogą siostra mego TŻ wyszła z kicią TŻ w torbie do szkoły :roll: Poranne zamotanie nie spowodowało chwilki zastanowienia dlaczego w tej torbie jest 4 kg więcej... Już na ulicy coś wystawiło głowę z torby i zrobiło "miiiiaaaaaauuuu..." :D I nie wiem dlaczego nauczyciel nie chciał jej uwierzyć w powód kolejnego spóźnienia :roll:

Rzeczywiście, zupełnie nie rozumiem tego nauczyciela! :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 11, 2010 21:14 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło:
- No i kurka wodna gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pierdolona wiosna do kurwy nędzy? Co za pojebany kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kurka wodna wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napierdala jakby ich tam w górze pojebało... Niby ponoć wiosna już jest, kurka wodna - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, kurka wodna ...
A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...

:lol: :lol: :lol:

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Czw mar 11, 2010 21:18 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Słyszałam, ale w nieco hmmm....łagodniejszej wersji.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 11, 2010 21:19 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

Dumna jestem, nie? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 11, 2010 21:24 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

gagool pisze:
Obrazek

buhahahahha, ale fajna przygoda :1luvu: :ryk:

Kasia od Behemotha pisze:Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło:
- No i kurka wodna gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pierdolona wiosna do kurwy nędzy? Co za pojebany kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kurka wodna wszystko jest?! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napierdala jakby ich tam w górze pojebało... Niby ponoć wiosna już jest, kurka wodna - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, kurka wodna ...
A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...

:lol: :lol: :lol:

Buuuuhaaaaaaahaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaa!!!
Zajebiste!!!!! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: musze to sprzedac :D :D :D

masz jeszcze cos podobnego? Jak tak, a na ogole nie wolno, to wal na pw :ryk: chetnie odkupie kazdy taki tekst :D Juz z tego mam niezla polewke :ryk: :ryk:

kalair pisze:Dumna jestem, nie? :mrgreen:
Obrazek

tak, kochana koteczko :)

Kociara82

Post » Czw mar 11, 2010 21:25 Re: Szylkretki są piękne.Cz.79. Kretki bawią, i edukują.:)

kalair pisze:
Kociara82 pisze:sie moze pakowac, tylko czy zechce ze mna zamieszkac, oto jest pytanie... :roll:

Zapytałam, powiedziala, że na próbę zamieszka z Cioteczką! :ryk: !
nie wiem, czy wytrzyma moj dom wariatow :D

Kociara82

[poprzednia][następna]