Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinya pisze: Dziwne, nie zaangażowane dotychczas w jakąkolwiek pomoc indywidua, zainteresowane jedynie pyskówkami i robieniem gnoju, odsyłam na fora typu hydepark - nie brakuje ich w necie. Tam prosze sobie używac, wylewać swoje frustracje i szukac poklasku.
Liwia_ pisze:Kinya pisze: Dziwne, nie zaangażowane dotychczas w jakąkolwiek pomoc indywidua, zainteresowane jedynie pyskówkami i robieniem gnoju, odsyłam na fora typu hydepark - nie brakuje ich w necie. Tam prosze sobie używac, wylewać swoje frustracje i szukac poklasku.
To mi się podoba najbardziej na tamtym wątku. Ręce mi opadają, mam dość miau, po prostu (choć nie jestem z Puchatkowa)
tak to tamJasmina pisze:Co się dzieje ? Czy chodzi o wątek zaginionych saskii i kru ? Idę sprawdzić
sawanka1 pisze:kinga w. pisze:Napisałam co myślę, bardzo delikatnie - delikatniej nie umiem.
indywidua już tak mają
sawanka1 pisze:Liwia_ pisze:Kinya pisze: Dziwne, nie zaangażowane dotychczas w jakąkolwiek pomoc indywidua, zainteresowane jedynie pyskówkami i robieniem gnoju, odsyłam na fora typu hydepark - nie brakuje ich w necie. Tam prosze sobie używac, wylewać swoje frustracje i szukac poklasku.
To mi się podoba najbardziej na tamtym wątku. Ręce mi opadają, mam dość miau, po prostu (choć nie jestem z Puchatkowa)
no tak bo dla nas to normalka ale dla Ciebie na pewno nowość i przez Puszka też się dowiedziałaś , że koty porywasz i ukrywasz przed właścicielami
kinga w. pisze:sawanka1 pisze:kinga w. pisze:Napisałam co myślę, bardzo delikatnie - delikatniej nie umiem.
indywidua już tak mają
Zatem jestem indywiduum takim jak Ty? "Panowie i damy, to jest dla mnie zaszczyt!" - że sobie Stachurą beknę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: squid i 187 gości