Adopcje Puchatkowa 5..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 11, 2010 19:51 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

osoba która nas oczerniła przeprasza-..ale uwaga tamtych za nasza obecnośc na watku. Jesteśmy cytuję:"nie zaangażowane dotychczas w jakąkolwiek pomoc indywidua, zainteresowane jedynie pyskówkami i robieniem gnoju,"No moje panie czapki z głów .Postraszono nas banem i uciekłyśmy. Świat zwariował.....na tym forum Ja mam dość tego. 8O
Serniczek

Post » Czw mar 11, 2010 19:52 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Kinya pisze: Dziwne, nie zaangażowane dotychczas w jakąkolwiek pomoc indywidua, zainteresowane jedynie pyskówkami i robieniem gnoju, odsyłam na fora typu hydepark - nie brakuje ich w necie. Tam prosze sobie używac, wylewać swoje frustracje i szukac poklasku.

To mi się podoba najbardziej na tamtym wątku. Ręce mi opadają, mam dość miau, po prostu (choć nie jestem z Puchatkowa ;) )
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw mar 11, 2010 19:52 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Co się dzieje ? Czy chodzi o wątek zaginionych saskii i kru ? Idę sprawdzić :?:
Jasmina

Post » Czw mar 11, 2010 19:53 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

ale nie przeprosiła za szalowanie tylko za ściągnięcie nas na wątek 8O ,
no szkoda , że nam Kochana forumowiczka podpowiedziała , że nas oczerniają i , że poszłyśmy się bronić :evil:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Czw mar 11, 2010 19:55 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Liwia_ pisze:
Kinya pisze: Dziwne, nie zaangażowane dotychczas w jakąkolwiek pomoc indywidua, zainteresowane jedynie pyskówkami i robieniem gnoju, odsyłam na fora typu hydepark - nie brakuje ich w necie. Tam prosze sobie używac, wylewać swoje frustracje i szukac poklasku.

To mi się podoba najbardziej na tamtym wątku. Ręce mi opadają, mam dość miau, po prostu (choć nie jestem z Puchatkowa ;) )

no tak bo dla nas to normalka ale dla Ciebie na pewno nowość i przez Puszka też się dowiedziałaś , że koty porywasz i ukrywasz przed właścicielami
:piwa:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Czw mar 11, 2010 19:55 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Jasmina pisze:Co się dzieje ? Czy chodzi o wątek zaginionych saskii i kru ? Idę sprawdzić :?:
tak to tam
Serniczek

Post » Czw mar 11, 2010 19:56 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Bo jesteście zorganizowane? W jakimś sensie zrzeszone? W jakimś sensie bo o ile wiem to nie jest formalna organizacja, ale działacie na dużą skalę. Bo Was widać? Bo zajmujecie się szczególnymi kotami, które sporo ludzi postrzega jako ekskluzywne nie mając pojęcia że ten szpan to speckarmy, ekstra robota przy pielęgnacji, ekstra koszty leczenia (czy mi się zdaje czy persy wyjątkowo często mają problemy z nerkami?) i tylko na zdjęciach jak już zwierzak jest "wyszykowany" to wygląda kolorowo. Pokazywałam kiedyś Maryni zdjęcia persich bied - ona też myślała że to salonowe koty którym nie trafia się bezdomność bo przecież taki kot to musi być skarbem rodzinnym. I wielu ludzi tak myśli i jak ona jest ciężko zaskoczonych konfrontacją z faktami. I to Marynia znalazła Śmierdziela - szok.

Serniczku widziałam ten wpis o indywiduach - żenujące.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw mar 11, 2010 20:00 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

żenujące ..ale kto im to uswiadomi??? to jest dozwolone na forum-nie ma za to bana?Kłamać można i wszyscy przyklaskują i mówią tak tak świetnie. No przecież to chore......obrazono nas po chamsku-poziom straszny spod budki z piwem....i jest ok :?
Ja tam kibicowałam codziennie po cichu -wierze,e koty się znajdą....nie pisałam bo co ja mogę pomóc....ale zaglądałam codziennie. Oczywiście one wiedzą lepiej....
Serniczek

Post » Czw mar 11, 2010 20:05 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Napisałam co myślę, bardzo delikatnie - delikatniej nie umiem.
Obrazek

kinga w.

Post » Czw mar 11, 2010 20:05 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

kinga w. pisze:Napisałam co myślę, bardzo delikatnie - delikatniej nie umiem.

indywidua już tak mają :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Czw mar 11, 2010 20:11 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

sawanka1 pisze:

Zatem jestem indywiduum takim jak Ty? "Panowie i damy, to jest dla mnie zaszczyt!" - że sobie Stachurą beknę. :mrgreen:
Obrazek

kinga w.

Post » Czw mar 11, 2010 20:28 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

E tam, nie przejmujcie sie dziewczyny, że tak sie wtrace, gra nie warta swieczki...zawsze tak na forum bylo, naprawde nie warto...niektorzy i tak nie zrozumieja.
Sernik ty sie nie lam :ok: :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw mar 11, 2010 20:35 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

sawanka1 pisze:
Liwia_ pisze:

no tak bo dla nas to normalka ale dla Ciebie na pewno nowość i przez Puszka też się dowiedziałaś , że koty porywasz i ukrywasz przed właścicielami
:piwa:

Tak, dla mnie to coś nowego ;) Czynię to oczywiście z lenistwa :twisted: , mającym wszystko prócz gnoju gdzieś indywiduum też jeszcze mnie nikt nie nazwał, to zdecydowanie mój dzień :smokin:
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw mar 11, 2010 20:38 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

Powinniśmy go ogłosić świętem narodowym na Puchatkowie :D
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Czw mar 11, 2010 20:39 Re: Adopcje Puchatkowa 8..

kinga w. pisze:
sawanka1 pisze:

Zatem jestem indywiduum takim jak Ty? "Panowie i damy, to jest dla mnie zaszczyt!" - że sobie Stachurą beknę. :mrgreen:

hehe, jakby wszystkie "proste baby" bekały Stachurą to świat byłby kochana kingo re-we-la-cyj-ny.

Ide poczytać ten wątek, na który zaglądałam i trzymałam kciuki za znalezienie się tych biednych kotów...
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

[poprzednia][następna]