Białowąsa Pipi-żegnaj koteczko krakowianko :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 10, 2010 7:41 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Miłość od pierwszego wejrzenia normalnie :1luvu: :kotek: :1luvu:
Kochana, zrelaksowana, szczęśliwa koteczka jest na tym zdjęciu :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 10, 2010 7:43 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

wie dziewczynka jak się ustawic w nowym domku :kotek: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro mar 10, 2010 8:17 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

mam zamiar sprawdzić dzisiaj swoje posty i zdjęcie usunąć. Chciałąm tylko żebyście zobaczyły jak jest jej dobrze :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro mar 10, 2010 8:22 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Szkoda, że nie załapałam się na ten domek razem z Pipi :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro mar 10, 2010 8:36 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Akima pisze:mam zamiar sprawdzić dzisiaj swoje posty i zdjęcie usunąć. Chciałąm tylko żebyście zobaczyły jak jest jej dobrze :-)

To się cieszę, że zdążyłam zobaczyć :)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro mar 10, 2010 10:40 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

jasdor pisze:Szkoda, że nie załapałam się na ten domek razem z Pipi :mrgreen:

Dowcipniara :mrgreen:
Pipi na swoim miejscu, cudnie !!! :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro mar 10, 2010 10:47 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

:mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw mar 11, 2010 10:17 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Szkoda, że u Pipi tak cichutko :?
Ale czego jeszcze można oczekiwać, przecież rozpoczął się nowy rozdziałw w jej życiu, o którym my już nie będziemy informowani - a szkoda :kotek:

jasdor

Post » Czw mar 11, 2010 10:31 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Tak już jest, zaczęło się dla nich normalne życie. Ale liczymy, że Akima wyciągnie od nich jeszcze niejedno foto i dobre wieści :wink: . A może DOM się odezwie ? :ok: O jakby było miło.

Tęsknisz jasdor wiem ... :roll: Brakuje Ci tych wspólnych 'godzinek' samochodowych ... Przytulam i pamiętaj, że to najlepsze co mogło ją spotkać, sterylka i własny dom :ok: . Dzięki Wam :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw mar 11, 2010 11:23 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Dziękuję Psiama za pocieszające słowa. Przecież wiem, jak to jest, ale tak trudno... pomimo, że mam świadomość, że nic lepszego sie jej trafić nie mogło, jakoś czuję taką dziwną z nią więź. Strasznie dużo o niej myślę. Tak bym chciała tez zostać w jej pamięci. Ciekawe, czy kicie pamiętaja takie rzeczy ?

jasdor

Post » Czw mar 11, 2010 11:32 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Ech.... Doczytałam :aniolek:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw mar 11, 2010 18:58 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

Jasdor, nie wiemy ile kicie pamiętają ale przecież nie pomagałaś jej, żeby ci była wdzięczna. Pewnie trochę czujesz jakbyś oddała dziecko ale zrobiłaś dobrze, Pipi ma bezpieczny dom, opiekę i miłość :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw mar 11, 2010 19:15 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

babajaga pisze:Jasdor, nie wiemy ile kicie pamiętają ale przecież nie pomagałaś jej, żeby ci była wdzięczna. Pewnie trochę czujesz jakbyś oddała dziecko ale zrobiłaś dobrze, Pipi ma bezpieczny dom, opiekę i miłość :D

Tak właśnie się czuję. Ale jak widzę tę pogodę za oknem (znowu zasypało) i straszny ziąb, to taaak sie cięszęm, że Pipi nie musi sie błąkać już pod blokiem i stołować w aucie, że aszzzz !
Jak wracam do domu, a pogoda obrzydliwa, wyobrażam sobie, że ona wygrzewa się przy kaloryferku albo w łóżeczku, miseczka jest pełna i ręce Dużych, które ją głaskają po cudnym futerku, a ona
wesoło mrrrruczy.
Takie wizje wynagradzają jej brak :1luvu:

jasdor

Post » Czw mar 11, 2010 20:59 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

No sama widzisz, że dobrze zrobiłaś :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw mar 11, 2010 23:35 Re: Białowąsa Pipi już w swoim KRK domku-marzenia sie spełniają

jasdor pisze:
babajaga pisze:Jasdor, nie wiemy ile kicie pamiętają ale przecież nie pomagałaś jej, żeby ci była wdzięczna. Pewnie trochę czujesz jakbyś oddała dziecko ale zrobiłaś dobrze, Pipi ma bezpieczny dom, opiekę i miłość :D

Tak właśnie się czuję. Ale jak widzę tę pogodę za oknem (znowu zasypało) i straszny ziąb, to taaak sie cięszęm, że Pipi nie musi sie błąkać już pod blokiem i stołować w aucie, że aszzzz !
Jak wracam do domu, a pogoda obrzydliwa, wyobrażam sobie, że ona wygrzewa się przy kaloryferku albo w łóżeczku, miseczka jest pełna i ręce Dużych, które ją głaskają po cudnym futerku, a ona
wesoło mrrrruczy.
Takie wizje wynagradzają jej brak :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jasdor kochana ona na pewno Cię nie zapomni....
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]