Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Idula pisze:stan konta 31.01.2010 = 20,00
WPŁATY STYCZNIOWE:
idula 20
NITKA 400![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W SUMIE WPŁATY STYCZNIOWE:420
DZIEKUJEMY!
WYPŁATY - TAK POMOGŁYŚMY:
10.01 400 dla Ani
W SUMIE WPŁATY: 4891,08zł
W SUMIE WYPŁATY: -4871,08 zł
JEST: 20,00zł
aga-zgaga pisze:napisalam do koterii. ale odzewu jakos nie stwierdzilam. ktos ma jakies inne pomysly?
Idula pisze:stan konta 19.02.2010 = 0,00
WPŁATY LUTOWE:
Babett 30![]()
idula 20
NITKA 400![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Afatima 50![]()
Irenaika 30![]()
W SUMIE WPŁATY LUTOWE: 530
DZIEKUJEMY!
WYPŁATY - TAK POMOGŁYŚMY:
04.02 400 dla Ani
19.02 150 dla Ani
W SUMIE WPŁATY: 5'421,08zł
W SUMIE WYPŁATY: -5'4211,08 zł
JEST: 0,00zł
Magija pisze:koconek pisze:Kochani zostaję wirtualnym opiekunem Homerka. Niestety mogę jedynie wspomagać Anię ograniczonymi środkami miesięcznie tylko 50zł, więc byłoby super, gdyby przyłączył się ktoś jeszcze.
Aniu wysłałam Ci pieniążki za styczń i lutyAnna Rylska pisze:Dzień dobry.
u nas ostatnio wiele się dzieje, staram się jakoś to wszystko poukładać, sklecić w jedną całość, kiepsko mi idzie![]()
U Homerka w miarę ok, badań i testów jeszcze nie robiliśmy, nie było jak i za bardzo za co, limit u weta został wyczerpany, na razie mam blokadę kupowania i brania u niego czegokolwiek, póki konto nie zostanie częściowo odciążone
Homerek waży w tej chwili 4,9 kg![]()
jest bardzo grzecznym, przytulaśnym i mądrym kocurkiem
Homerek prosi o pomoc w zakupie leków wzmacniających i jedzonka
zima ciągnie się jak flaki z olejem, mam już jej serdecznie dość
nie za bardzo to rozumiem, proponowałam powtórzenie allegra cegiełkowego dla Homerka i pomoc w jego leczeniu przez Fundację, raz skorzystaliście, opłaciliśmy FV potem prosiłam tylko o nowy tekst co u Homerka i jakąś fotkę, ludzie są ciekawi co u niego, Ci, którzy wpłacają pieniążki - to było w grudniu, do tej pory nie dostałam tekstu ani fotek.
Piszesz Aniu, że nie mozesz mu zrobić testów bo masz zablokowany rachunek, ale do tej pory nie wysłaaś mi choćby kilku słów i jednej fotki na allegro cegiełkowe - pieniążki by się zebrały więc o co chodzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości