Moderator: Estraven
zabers pisze:No proszę. Górnik nam wyrósł. Bardzo dobrze. Niech kopie. U mnie Gluś tak fedruje. Znalazłam sposób - kupiłam odkurzacz samochodowy.![]()
zabers pisze:(jeszcze przez tydzień sie ze mną pomęczycie - zabieg przesunięty na 16. Jestem na antybiotykach (bo dopadł mnie wirus), co zdyskwalifikowało mnie w tym momencie totalnie.)
aga9955 pisze: U mnie szpital:( w domu. Michal, Krzys i Art wszyscy maja mega grype.[/size]
filo pisze:Wiecie, że to małe, co się żwirku brzydziło, teraz jak wejdzie do kuwety to nie wyjdzie, zanim sobie wszystkiego nie przekopie i całej okolicy nie zasypie?Jak się tłumaczy paskudowi, że miejsce żwirku jest w kuwecie, a nie na podłodze?
![]()
![]()
Cameo pisze:filo pisze:Wiecie, że to małe, co się żwirku brzydziło, teraz jak wejdzie do kuwety to nie wyjdzie, zanim sobie wszystkiego nie przekopie i całej okolicy nie zasypie?Jak się tłumaczy paskudowi, że miejsce żwirku jest w kuwecie, a nie na podłodze?
![]()
![]()
Nie wytłumaczyszmoże jakaś mata czy dywanik przed kuwetką? żeby ułatwić sprzątanie.
Ha, to jeszcze nic w porównaniu z moim kocurem, który leje jak niekastrowany kocur [mimo braku jajec, jednak potrafi] najczęściej na podłogę, albo ściany kuwety [dobrze że mamy krytą, bo bym się chyba...]

zabers pisze:8O Ale numer.
No zaskoczyła mnie paniena. Tak daleko się zapuszcza! SAMA! Czyżby (nareszcie) zaczęła mieć w nosie chłopaków?
filo pisze:Balbina przemieszcza się coraz bardziej po całym mieszkaniu. Jeszcze ich w nosie nie ma, ale ciekawość jest silniejsza.![]()
filo pisze:Ptyś coraz bardziej się do tego przyzwyczaja, ale i tak na porządku dziennym są gonitwy i syki. Łasik jak nie śpi, to miewa zainteresowania w tematach damsko-męskich. Dobrze, że ona nie ma ochoty. W każdym razie nawet, gdyby miała, to dzieci z tego nie będzie.
zabers pisze:filo pisze:Balbina przemieszcza się coraz bardziej po całym mieszkaniu. Jeszcze ich w nosie nie ma, ale ciekawość jest silniejsza.![]()
Tak sobie myślę, że to dobry znak, no nie? Panna się powoli uspokaja, nabiera pewności powolutku i przekonania, że nic jej nie grozi, że żaden smok jej nie pożre. Wiem, to jeszcze długa droga, ale ... to zdjęcie mówi samo za siebie - główka powolutku się porzadkuje. (tak myślę)
zabers pisze:filo pisze:Ptyś coraz bardziej się do tego przyzwyczaja, ale i tak na porządku dziennym są gonitwy i syki. Łasik jak nie śpi, to miewa zainteresowania w tematach damsko-męskich. Dobrze, że ona nie ma ochoty. W każdym razie nawet, gdyby miała, to dzieci z tego nie będzie.
... a jedynie "puste przebiegi"
filo pisze:no trochę radości z życia chyba im się należy, co?![]()
filo pisze:Mieliśmy dostawę ze zwierzakowa [...] W dostawie były zabawki - jedna już zaginęła.
zabers pisze:filo pisze:W dostawie były zabawki - jedna już zaginęła.
... w bliżej nieokreślonych przestrzeniach podszafowo-zakamarkowych?
filo pisze:...Znalazłam połączenia przez Moskwę - dadzą mi wizę tranzytową na 1,5 dnia pobytu? Może bym sobie wreszcie coś pozwiedzała poza Arbatem i Kremlem z okolicami. I lotniskami oczywiście.[/size]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Bizkopt i 46 gości