Gacek na swoim, Mizia na swoim

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 08, 2010 13:01 Re: ex-exmitki i inni

u mnie przekopuje kuchnie Lulu. To znaczy wykopuje z kuwety zawartosc i robi druga kuwete poza kuweta:)

Ola kurcze przykro mi. Myslalam ,ze juz bedziesz miala to za soba. U mnie szpital:( w domu. Michal, Krzys i Art wszyscy maja mega grype.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon mar 08, 2010 13:25 Re: ex-exmitki i inni

zabers pisze:No proszę. Górnik nam wyrósł. Bardzo dobrze. Niech kopie. U mnie Gluś tak fedruje. Znalazłam sposób - kupiłam odkurzacz samochodowy. :lol:

sypie na kafelki w łazience - szczotka i szufelka wystarczają 8)

zabers pisze:(jeszcze przez tydzień sie ze mną pomęczycie - zabieg przesunięty na 16. Jestem na antybiotykach (bo dopadł mnie wirus), co zdyskwalifikowało mnie w tym momencie totalnie.)

no ja nie wiem, kto się z kim męczy :mrgreen: miałabyś pare dni bez nas, spokój, cisza, nikt nic nie chce :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto mar 09, 2010 19:43 przez filo, łącznie edytowano 1 raz

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Pon mar 08, 2010 16:10 Re: ex-exmitki i inni

aga9955 pisze: U mnie szpital:( w domu. Michal, Krzys i Art wszyscy maja mega grype.[/size]

... zaczynającą się błyskawicznie od wielkiego kataru z psikaniem na czas i bólu głowy? Jeśli tak, to witamy w klubie. U mnie następnego dnia padł Maciek, potem dwie moje koleżanki, ich mężowie, moja siostra... Zdaje się, że to jakies okrutniaste paskudztwo.

filo - moja oferta jest cały czas aktualna. Policzyłam i wyszło mi, że jakkolwiek patrzeć - wyrobię się czasowo ze szpitalem.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon mar 08, 2010 21:17 Re: ex-exmitki i inni

Trzymajcie Wy się wszystkie z daleka ode mnie, co? A na koty to się nie przenosi?

Zabers - Ty się najpierw wykuruj ze wszystkiego, a najbardziej z jakichś tam wirusów, a potem będziemy ustalać resztę.

U nas dzisiaj nowy wymiar sportu: panowie gonią panie :roll: :lol: :roll: czyli bliźniaki gonią Balbi i to po całym mieszkaniu, jeśli tylko się uda. Choć zdarzyło im się już nawet spokojnie minąć na korytarzu. 8) Balbina przychodzi na mokre do kuchni i coraz więcej zwiedza. Chyba skończymy karmienie mokrym w pokoju. Suche i woda jeszcze zostaną. I tak wszystkie potwory z tego korzystają. Najbardziej by mi się marzyło usunięcie kuwety z pokoju, ale na to jeszcze się nie zanosi. :roll:

filo

Post » Wto mar 09, 2010 0:22 Re: ex-exmitki i inni

filo pisze:Wiecie, że to małe, co się żwirku brzydziło, teraz jak wejdzie do kuwety to nie wyjdzie, zanim sobie wszystkiego nie przekopie i całej okolicy nie zasypie? :evil: Jak się tłumaczy paskudowi, że miejsce żwirku jest w kuwecie, a nie na podłodze? :evil: :evil: :evil:

Nie wytłumaczysz ;) może jakaś mata czy dywanik przed kuwetką? żeby ułatwić sprzątanie.

Ha, to jeszcze nic w porównaniu z moim kocurem, który leje jak niekastrowany kocur [mimo braku jajec, jednak potrafi] najczęściej na podłogę, albo ściany kuwety [dobrze że mamy krytą, bo bym się chyba...]

No i obiecane wieści, od dużych Forcy, po których się... poryczałam [ze szczęścia, of corse] :cry:

"U niej wszystko dobrze, ma się wyśmienicie, i zmieniła nawet barwy z tej szarości na bury z dodatkiem rudego, ale tylko na brzuszku, a poza tym to w sierpniu powiększy nam się rodzinka i pewnie będzie w lekkim szoku ale damy rade, mam nadzieję.

pozdrawiamy Justyna, Piotrek i Forcia"

:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: ;)
Ostatnio edytowano Śro mar 10, 2010 4:46 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto mar 09, 2010 19:42 Re: ex-exmitki i inni

Cameo pisze:
filo pisze:Wiecie, że to małe, co się żwirku brzydziło, teraz jak wejdzie do kuwety to nie wyjdzie, zanim sobie wszystkiego nie przekopie i całej okolicy nie zasypie? :evil: Jak się tłumaczy paskudowi, że miejsce żwirku jest w kuwecie, a nie na podłodze? :evil: :evil: :evil:

Nie wytłumaczysz ;) może jakaś mata czy dywanik przed kuwetką? żeby ułatwić sprzątanie.

Ha, to jeszcze nic w porównaniu z moim kocurem, który leje jak niekastrowany kocur [mimo braku jajec, jednak potrafi] najczęściej na podłogę, albo ściany kuwety [dobrze że mamy krytą, bo bym się chyba...]

1. sprząta się łatwo - to kafelki na podłodze łazienki

2. Takim lejkiem naściennym jest Łasik. Wypnie kuper w górę i leje. Na szczęście tylko w kuwecie. Musiałam mu kupić kuwetę maxi, żeby ścianki były odpowiednio wysokie (w łazience na krytą nie ma miejsca).

filo

Post » Wto mar 09, 2010 19:46 Re: ex-exmitki i inni

W oczekiwaniu fot Forci - Balbinka :)
Nie mogłam jej rano znaleźć. I gdzie się schowała:
dla tych, co u mnie nie byli podpowiedź: przeciwległa strona mieszkania do terenów dotychczas przez Balbi użytkowanych
Obrazek

filo

Post » Wto mar 09, 2010 20:06 Re: ex-exmitki i inni

8O Ale numer.
No zaskoczyła mnie paniena. Tak daleko się zapuszcza! SAMA! Czyżby (nareszcie) zaczęła mieć w nosie chłopaków?
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Wto mar 09, 2010 21:25 Re: ex-exmitki i inni

Balbi laleczka;) jak Ona slicznie sie komponuje z otoczeniem. :1luvu:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto mar 09, 2010 21:31 Re: ex-exmitki i inni

zabers pisze:8O Ale numer.
No zaskoczyła mnie paniena. Tak daleko się zapuszcza! SAMA! Czyżby (nareszcie) zaczęła mieć w nosie chłopaków?

Balbina przemieszcza się coraz bardziej po całym mieszkaniu. Jeszcze ich w nosie nie ma, ale ciekawość jest silniejsza. :mrgreen: Ptyś coraz bardziej się do tego przyzwyczaja, ale i tak na porządku dziennym są gonitwy i syki. Łasik jak nie śpi, to miewa zainteresowania w tematach damsko-męskich. Dobrze, że ona nie ma ochoty. W każdym razie nawet, gdyby miała, to dzieci z tego nie będzie. :twisted:

filo

Post » Wto mar 09, 2010 21:40 Re: ex-exmitki i inni

filo pisze:Balbina przemieszcza się coraz bardziej po całym mieszkaniu. Jeszcze ich w nosie nie ma, ale ciekawość jest silniejsza. :mrgreen:

Tak sobie myślę, że to dobry znak, no nie? Panna się powoli uspokaja, nabiera pewności powolutku i przekonania, że nic jej nie grozi, że żaden smok jej nie pożre. Wiem, to jeszcze długa droga, ale ... to zdjęcie mówi samo za siebie - główka powolutku się porzadkuje. (tak myślę)
filo pisze:Ptyś coraz bardziej się do tego przyzwyczaja, ale i tak na porządku dziennym są gonitwy i syki. Łasik jak nie śpi, to miewa zainteresowania w tematach damsko-męskich. Dobrze, że ona nie ma ochoty. W każdym razie nawet, gdyby miała, to dzieci z tego nie będzie. :twisted:

... a jedynie "puste przebiegi" :mrgreen:

zabers

Post » Wto mar 09, 2010 21:45 Re: ex-exmitki i inni

zabers pisze:
filo pisze:Balbina przemieszcza się coraz bardziej po całym mieszkaniu. Jeszcze ich w nosie nie ma, ale ciekawość jest silniejsza. :mrgreen:

Tak sobie myślę, że to dobry znak, no nie? Panna się powoli uspokaja, nabiera pewności powolutku i przekonania, że nic jej nie grozi, że żaden smok jej nie pożre. Wiem, to jeszcze długa droga, ale ... to zdjęcie mówi samo za siebie - główka powolutku się porzadkuje. (tak myślę)

też tak myślę
zabers pisze:
filo pisze:Ptyś coraz bardziej się do tego przyzwyczaja, ale i tak na porządku dziennym są gonitwy i syki. Łasik jak nie śpi, to miewa zainteresowania w tematach damsko-męskich. Dobrze, że ona nie ma ochoty. W każdym razie nawet, gdyby miała, to dzieci z tego nie będzie. :twisted:

... a jedynie "puste przebiegi" :mrgreen:

no trochę radości z życia chyba im się należy, co? :mrgreen:

Mieliśmy dostawę ze zwierzakowa - biedny pan dźwigał dzisiaj gęsto często duże żwirki (40l), pewnie przez promocyjną cenę. 8) W dostawie były zabawki - jedna już zaginęła. :roll:

filo

Post » Wto mar 09, 2010 21:53 Re: ex-exmitki i inni

filo pisze:no trochę radości z życia chyba im się należy, co? :mrgreen:

Jasne. :ok:

filo pisze:Mieliśmy dostawę ze zwierzakowa [...] W dostawie były zabawki - jedna już zaginęła. :roll:

... w bliżej nieokreślonych przestrzeniach podszafowo-zakamarkowych? :mrgreen:

zabers

Post » Wto mar 09, 2010 22:15 Re: ex-exmitki i inni

zabers pisze:
filo pisze:W dostawie były zabawki - jedna już zaginęła. :roll:

... w bliżej nieokreślonych przestrzeniach podszafowo-zakamarkowych? :mrgreen:

żebym to ja wiedziała :?

Mam zaproszenie, jutro będę załatwiać bilety. Znalazłam połączenia przez Moskwę - dadzą mi wizę tranzytową na 1,5 dnia pobytu? Może bym sobie wreszcie coś pozwiedzała poza Arbatem i Kremlem z okolicami. I lotniskami oczywiście. 8)

filo

Post » Wto mar 09, 2010 22:31 Re: ex-exmitki i inni

filo pisze:...Znalazłam połączenia przez Moskwę - dadzą mi wizę tranzytową na 1,5 dnia pobytu? Może bym sobie wreszcie coś pozwiedzała poza Arbatem i Kremlem z okolicami. I lotniskami oczywiście. 8) [/size]

Powinni. A jak ze spaniem w Moskwie? (Moskwa mnie przytłacza. Zawsze mnie przytłaczała)

zabers

[poprzednia][następna]