Moderator: Estraven
Zdecydowanie po 1-szej ruji!
Maykaw pisze:Moja młodsza dziewczynka ma 5 m-cy i właśnie jest juz po pierwszej rujce. Byłam z nią u weta przy okazji zawożenia starszej na sterylkę i lekarz powiedział żeby poczekać do przynajmniej aż skończy 6 miesięcy. Fakt że mała jest drobniutka, taki kociaczek - poczekam zgodnie z sugestią lekarza co najmniej miesiąc. Może po prostu pokaż ją też lekarzowi i niech on zdecyduje ?
Birfanka pisze:Przeczytaj sobie ten watek, bo zdania na ten temat sie roznia i najlepiej sobie wyrobic wlasna opinie...
viewtopic.php?f=10&t=106876
Osobiscie zaluje, ze 3,5 roku temu nie wiedzialam, ze mozna wysterylizowac kotke przed rujka, bo moze wtedu Fifinka by nie sikala![]()
Przed rujka zalatwiala sie wylacznie do kuwety, jak dostala rujke, to sikala doslownie wszedzie, no i teraz niestety, mimo iz wysterylizowana, posikuje sobie czasem a to na lozko, a to na dywanik lazienkowy, a to na podloge... ech. Kocham ja i tak, ale wolalabym, zeby byla wylacznie kuwetkowa jak przed rujka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości