CZARNA ZUZIA! już kochana w swoim domku RTOZ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 08, 2010 17:04 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

joluka pisze:myślę, że do jutra moje kciuki martwicy dostaną, tak je zaciskam..... - i to już podwójnie :wink:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

do jutra :?: :?: :?: no to fajnie... czekamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

moje już sine :ryk: :ryk: jak pisac z sinymi kciukasami? :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto mar 09, 2010 9:20 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

i dobrze, że zsiniały!!!!!!! bo domek jest!!!! :piwa: :piwa: :piwa:

teraz tylko trzeba zrobić "przerzut" Radomsko - Warszawa :mrgreen:

strasznie się cieszę!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto mar 09, 2010 9:25 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

joluka pisze:i dobrze, że zsiniały!!!!!!! bo domek jest!!!! :piwa: :piwa: :piwa:

teraz tylko trzeba zrobić "przerzut" Radomsko - Warszawa :mrgreen:

strasznie się cieszę!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joluka :1luvu: :1luvu: kochana jesteś!!!!! bardz bardzo sie cieszę!!!!!

tamtaramtamtam :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

transport po naszej stronie... będziemy myśleć... :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 09, 2010 9:43 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

Domek dla mojej faworytki? Ekstra :D

a można cos więcej o domku? Chetnie przeczytam jak znowu się dorwę do neta :)
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto mar 09, 2010 11:05 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

Hurra! :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto mar 09, 2010 11:53 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

piszę w takim razie o nowym domku w skrócie:

moja koleżanka z pracy + jej mąż + jej 7 letni synek, niewielkie mieszkanko na warszawskiej Pradze, okna i balkon na wiosnę mają być zabezpieczane siatką, do tej pory bez zwierząt, ale kot to marzenie - koniecznie czarny, bo czarny jest u babci

synek ma kontakt z kotem i psem właśnie u babci - nauczył się tam także, że zwierzęta przychodzą po pieszczoty, albo w celu zabawy tylko wtedy, kiedy mają ochotę i respektuje te zachowania

domek bardzo miły, przejęty decyzją (błyskawiczną zresztą, bo kandydatkę wysłałam wczoraj :wink: ), Zuzinka została przez nich określona jako "słodziutka" :1luvu: - dzisiaj już przymiarki do zakupów internetowych na jej przyjęcie (ja oczywiście będę starała się wspierać i doradzać - na ile potrafię :oops: )

i to by było na tyle... :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Post » Wto mar 09, 2010 15:18 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

brzmi nieźle :D

jak chcą czarną pieszczochę, która sama domaga się kontaktu z człowiekiem to Zuzia pasuje idealnie :) Misiaczek taki...
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto mar 09, 2010 19:03 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

joluka pisze:piszę w takim razie o nowym domku w skrócie:

moja koleżanka z pracy + jej mąż + jej 7 letni synek, niewielkie mieszkanko na warszawskiej Pradze, okna i balkon na wiosnę mają być zabezpieczane siatką, do tej pory bez zwierząt, ale kot to marzenie - koniecznie czarny, bo czarny jest u babci

synek ma kontakt z kotem i psem właśnie u babci - nauczył się tam także, że zwierzęta przychodzą po pieszczoty, albo w celu zabawy tylko wtedy, kiedy mają ochotę i respektuje te zachowania

domek bardzo miły, przejęty decyzją (błyskawiczną zresztą, bo kandydatkę wysłałam wczoraj :wink: ), Zuzinka została przez nich określona jako "słodziutka" :1luvu: - dzisiaj już przymiarki do zakupów internetowych na jej przyjęcie (ja oczywiście będę starała się wspierać i doradzać - na ile potrafię :oops: )

i to by było na tyle... :ok: :ok: :ok: :ok:

domek zapowiada się idealny :piwa: :piwa: :piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 09, 2010 19:26 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

mam informację od andzeliki: transport Zuzi do Warszawy możliwy we wtorek w przyszłym tygodniu!!!!! :piwa: :piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 09, 2010 20:25 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

:ryk: :ryk: :piwa: :piwa:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Wto mar 09, 2010 20:33 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

:dance2: :dance: :dance2: :dance:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto mar 09, 2010 21:56 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

Hanulka pisze:mam informację od andzeliki: transport Zuzi do Warszawy możliwy we wtorek w przyszłym tygodniu!!!!! :piwa: :piwa:

no to czekamy z niecierpliwością!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :P

joluka

Post » Czw mar 11, 2010 21:46 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ!POMÓŻ!POTRZEBNY DS!!RTOZ RADOMSKO

Zuzinka jest przecudniasta.. fajny zaokrąglony tyłeczek, pulchny ogonei i cały czas wpatrzona w czlowika.. zainteresowaniu nie bylo końca.. foty jutro mam nadzieję, bo dziś aparat odmówił współpracy.. :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 12, 2010 10:53 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ już ma DS!! RTOZ RADOMSKO!

a co słychać w "zuzinowym" domku? :1luvu: :kotek: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 12, 2010 12:33 Re: CZARNA ZUZIA Z PRZEPUKLINĄ już ma DS!! RTOZ RADOMSKO!

Zuzinkowy domek czeka na nią z niecierpliwością!!!!!! Nowy mały Duży :wink: ponoć codziennie pyta mamy - "ile jeszcze dni zostało do przyjazdu koteczki"??? Już się nie mogą doczekać.... :P
Całe wyposażenie zamówione w sklepie internetowym - i tylko nerwy, czy dostarczą przed przyjazdem Zuzi... :| - już ich uspokoiłam, że w razie czego coś pożyczymy..... :mrgreen:

joluka

[poprzednia][następna]