joluka pisze:myślę, że do jutra moje kciuki martwicy dostaną, tak je zaciskam..... - i to już podwójnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
do jutra

moje już sine

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joluka pisze:myślę, że do jutra moje kciuki martwicy dostaną, tak je zaciskam..... - i to już podwójnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joluka pisze:i dobrze, że zsiniały!!!!!!! bo domek jest!!!!![]()
![]()
![]()
teraz tylko trzeba zrobić "przerzut" Radomsko - Warszawa![]()
strasznie się cieszę!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
joluka pisze:piszę w takim razie o nowym domku w skrócie:
moja koleżanka z pracy + jej mąż + jej 7 letni synek, niewielkie mieszkanko na warszawskiej Pradze, okna i balkon na wiosnę mają być zabezpieczane siatką, do tej pory bez zwierząt, ale kot to marzenie - koniecznie czarny, bo czarny jest u babci
synek ma kontakt z kotem i psem właśnie u babci - nauczył się tam także, że zwierzęta przychodzą po pieszczoty, albo w celu zabawy tylko wtedy, kiedy mają ochotę i respektuje te zachowania
domek bardzo miły, przejęty decyzją (błyskawiczną zresztą, bo kandydatkę wysłałam wczoraj), Zuzinka została przez nich określona jako "słodziutka"
- dzisiaj już przymiarki do zakupów internetowych na jej przyjęcie (ja oczywiście będę starała się wspierać i doradzać - na ile potrafię
)
i to by było na tyle...![]()
![]()
![]()
Hanulka pisze:mam informację od andzeliki: transport Zuzi do Warszawy możliwy we wtorek w przyszłym tygodniu!!!!!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 89 gości