Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Ale martwi mnie Lulu. Cale dnie przesypia. Je i spi.
I także za to wszystko Cię kochamaga9955 pisze:No i tak mam 7 kotow. Za duze mam stado. Malo czasu. ALe mam i juz. Dbam o Nich. Lubie ich wszystkich. Sa czescia naszej rodziny. Dzieki Nim moje dzieci inaczej patrza na otaczajacy ich swiat.
Anja pisze:I także za to wszystko Cię kochamaga9955 pisze:No i tak mam 7 kotow. Za duze mam stado. Malo czasu. ALe mam i juz. Dbam o Nich. Lubie ich wszystkich. Sa czescia naszej rodziny. Dzieki Nim moje dzieci inaczej patrza na otaczajacy ich swiat.
aga9955 pisze:No i tak mam 7 kotow. Za duze mam stado. Malo czasu. ALe mam i juz. Dbam o Nich. Lubie ich wszystkich. Sa czescia naszej rodziny. Dzieki Nim moje dzieci inaczej patrza na otaczajacy ich swiat.
Ot i cala historia. Ze strachem patrze na ulice i miejsca gdzie moga byc koty. Bo wiem ,ze nie odmowie pomocy zadnemu. Co za tym idzie, bede miala problem.
aga9955 pisze:Ze strachem patrze na ulice i miejsca gdzie moga byc koty. Bo wiem, ze nie odmowie pomocy zadnemu. Co za tym idzie, bede miala problem.
mimbla64 pisze:aga9955 pisze:No i tak mam 7 kotow. Za duze mam stado. Malo czasu. ALe mam i juz. Dbam o Nich. Lubie ich wszystkich. Sa czescia naszej rodziny. Dzieki Nim moje dzieci inaczej patrza na otaczajacy ich swiat.
Ot i cala historia. Ze strachem patrze na ulice i miejsca gdzie moga byc koty. Bo wiem ,ze nie odmowie pomocy zadnemu. Co za tym idzie, bede miala problem.
Pokaźne stadko rzeczywiście. Ale całe ukochane.![]()
Ja mam tylko jedną koteczkę - Cerbera, który pilnuje, żebym nie miała więcej (cudna szylkretka). Wszystkie koty, które do tej pory zgarnęłam z ulicy musiałam oddać. Bo moja Łapka kotów nienawidzi. Także ja zazdroszczę ludziom, co mają stadka, szczególnie takie kochające się. Ja mogę kocią przyjaźń poobserwować, jak mi się trafią dwa tymczasy. Ze względu na Łapkę staram się, żeby to rzadko było.
zabers pisze:aga9955 pisze:Ale martwi mnie Lulu. Cale dnie przesypia. Je i spi.
Pobądź tak ze dwa dni u mnie, to od razu Ci przejdzie jak popatrzysz na Gluca - je i śpi (a rujki nie miał ... nigdy)
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 60 gości