K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 08, 2010 20:47 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Aga może zapomni, ale napiszę póki ja pamiętam:
- mama armaturek, która zarzygała komórkę i zniknęła, wróciła;
- na Armaturze zostały same kocury lub kotki, które od dwóch lat nie miały dzieci - tak twierdzi Pani opiekująca się kotami;
- armaturki mogą tam wrócić, jeśli po kastracji nic się nie zmieni, one się nie zmienią.
Czyli sprawa armatury otwarta nadal, ale zdaje się nie być pilnej pilności.
W ten piątek spotykamy się znów, aby poczynić ustalenia w sprawie przyszłego tygodnia. Wszyscy zainteresowani, proszę, wpiszcie w kajet.
Patka, odbierzesz Marcela jutro?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon mar 08, 2010 20:59 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Moim maluchom nie udało się dobić do weta :( na Sanockiej jak w ulu, u dr Komendy trzeba było czekać na zakończenie zabiegu. Następne podejście dopiero koło weekendu,wcześniej nie da rady, no chyba że na dyżur nocny. Zdjęć już też nie wrzucę, nie mam siły! Chyba trzeba byłoby już ogłaszać, no chyba że ktoś z was ma już jakiegoś chętnego na jednego z 3 uroczych maluchów?? :kotek:

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pon mar 08, 2010 21:02 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Mam w domu 2 koty, dr. Komenda podwiózł mnie do domu 8O 8O . Ja nie wiem wogóle co się stalo bo się za szybko działo.

Pirat wq... Viki też a dziewczyny gdzieś za łóżkiem. Ja nawet kuwety dla nich nie mam. Musze z czegoś sklecić

Bardzo prosze o zgarniecie kotów na Koicmską w dogodnym dla was teminie. Ja nawet nie wiem jak się nazywają :kotek:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon mar 08, 2010 21:04 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Akima pisze:Mam w domu 2 koty, dr. Komenda podwiózł mnie do domu 8O 8O . Ja nie wiem wogóle co się stalo bo się za szybko działo.

Pirat wq... Viki też a dziewczyny gdzieś za łóżkiem. Ja nawet kuwety dla nich nie mam. Musze z czegoś sklecić

Bardzo prosze o zgarniecie kotów na Koicmską w dogodnym dla was teminie. Ja nawet nie wiem jak się nazywają :kotek:

A to jakieś nowe?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon mar 08, 2010 21:06 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Na Chocimskiej uwaga!!!

Bury dzikus nic nie jadł i się nie załatwiał. Proszę uważać na niego!! Lisek zamruczał dzisiaj Niezniszczalnej do ucha.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon mar 08, 2010 21:07 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

queen_ink pisze:

A to jakieś nowe?

z klatki na Chocimskiej.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon mar 08, 2010 21:08 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Akima pisze:Na Chocimskiej uwaga!!!

Bury dzikus nic nie jadł i się nie załatwiał. Proszę uważać na niego!! Lisek zamruczał dzisiaj Niezniszczalnej do ucha.

A to nie ta wredna kocica, która mi łapę załatwiła? Nie zaglądałam do niej z bliska, tylko pogłaskałam Leomamę.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon mar 08, 2010 21:09 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

queen_ink pisze:
Akima pisze:Mam w domu 2 koty, dr. Komenda podwiózł mnie do domu 8O 8O . Ja nie wiem wogóle co się stalo bo się za szybko działo.

A to jakieś nowe?

Nie, rozprute...które zostawiłam z Akimą w lecznicy,z uwagi na wściek i obsranie się moich 3 głodnych maluchów, które nie miały ochoty dłużej czekać :evil:

Akima, ale to chyba dobrze, że doktor Cię odwiózł?? :wink:

kastapra

Post » Pon mar 08, 2010 21:22 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

kastapra pisze:
Nie, rozprute...które zostawiłam z Akimą w lecznicy,z uwagi na wściek i obsranie się moich 3 głodnych maluchów, które nie miały ochoty dłużej czekać :evil:

Było miło :kotek: Teraz dziewczyny zajadają, że miło. Chyba im się spodobalo. Fajne są, szybko znajdą domki.

Pirat zaraz szybę w drzwiach rozwali
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon mar 08, 2010 21:26 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Akima pisze:
kastapra pisze:

Było miło :kotek: Teraz dziewczyny zajadają, że miło. Chyba im się spodobalo. Fajne są, szybko znajdą domki.

Pirat zaraz szybę w drzwiach rozwali

Schorowany dziadzio....

kastapra

Post » Pon mar 08, 2010 21:26 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Ten bury kotek chce do człowieka, ale jeszcze o tym nie wie :) Dzisiaj postanowiłam zaryzykować i włożyłam rękę do jego klatki. Nie ugryzł, nie podrapał (prawie wcale), tylko wbił się w kącik z mocno bijącym serduszkiem. A ja wam mówię, że go jeszcze oswoję!! Jutro zaniosę mu kocie mleczko z zapasów dla Rysi. Ono przełamuje lody!!- sama sprawdziłam ;)

niezniszczalna

Od: Czw lut 11, 2010 17:51

Post » Pon mar 08, 2010 21:39 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

niezniszczalna pisze:Ten bury kotek chce do człowieka, ale jeszcze o tym nie wie :) Dzisiaj postanowiłam zaryzykować i włożyłam rękę do jego klatki. Nie ugryzł, nie podrapał (prawie wcale), tylko wbił się w kącik z mocno bijącym serduszkiem. A ja wam mówię, że go jeszcze oswoję!! Jutro zaniosę mu kocie mleczko z zapasów dla Rysi. Ono przełamuje lody!!- sama sprawdziłam ;)

sprawdz prosze czy w kuwecie siku
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon mar 08, 2010 21:40 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

Jurea niezniszczalna ma chrzest bojowy w Kociarni. Powodzenia!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon mar 08, 2010 21:48 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

A jak Agłaja? U niej rano były tylko śladowe ilości sika i przez noc zjadła niewiele, ale przy mnie poprawiła.
U burej był w kuwecie komplet rano.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon mar 08, 2010 21:49 Re: K-ów, tygodniowa Balbinka odeszła :-(( Maciuś też :-(

queen_ink pisze:A jak Agłaja? U niej rano były tylko śladowe ilości sika i przez noc zjadła niewiele, ale przy mnie poprawiła.
U burej był w kuwecie komplet rano.

a kto to Agłaj ?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia][następna]