Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Mam w domu 2 koty, dr. Komenda podwiózł mnie do domu![]()
. Ja nie wiem wogóle co się stalo bo się za szybko działo.
Pirat wq... Viki też a dziewczyny gdzieś za łóżkiem. Ja nawet kuwety dla nich nie mam. Musze z czegoś sklecić
Bardzo prosze o zgarniecie kotów na Koicmską w dogodnym dla was teminie. Ja nawet nie wiem jak się nazywają
queen_ink pisze:
A to jakieś nowe?
Akima pisze:Na Chocimskiej uwaga!!!
Bury dzikus nic nie jadł i się nie załatwiał. Proszę uważać na niego!! Lisek zamruczał dzisiaj Niezniszczalnej do ucha.
queen_ink pisze:Akima pisze:Mam w domu 2 koty, dr. Komenda podwiózł mnie do domu![]()
. Ja nie wiem wogóle co się stalo bo się za szybko działo.
Pirat wq... Viki też a dziewczyny gdzieś za łóżkiem. Ja nawet kuwety dla nich nie mam. Musze z czegoś sklecić
Bardzo prosze o zgarniecie kotów na Koicmską w dogodnym dla was teminie. Ja nawet nie wiem jak się nazywają
A to jakieś nowe?
kastapra pisze:
Nie, rozprute...które zostawiłam z Akimą w lecznicy,z uwagi na wściek i obsranie się moich 3 głodnych maluchów, które nie miały ochoty dłużej czekać![]()
Akima, ale to chyba dobrze, że doktor Cię odwiózł??
Akima pisze:kastapra pisze:
Nie, rozprute...które zostawiłam z Akimą w lecznicy,z uwagi na wściek i obsranie się moich 3 głodnych maluchów, które nie miały ochoty dłużej czekać![]()
Akima, ale to chyba dobrze, że doktor Cię odwiózł??
Było miłoTeraz dziewczyny zajadają, że miło. Chyba im się spodobalo. Fajne są, szybko znajdą domki.
Pirat zaraz szybę w drzwiach rozwali
niezniszczalna pisze:Ten bury kotek chce do człowieka, ale jeszcze o tym nie wieDzisiaj postanowiłam zaryzykować i włożyłam rękę do jego klatki. Nie ugryzł, nie podrapał (prawie wcale), tylko wbił się w kącik z mocno bijącym serduszkiem. A ja wam mówię, że go jeszcze oswoję!! Jutro zaniosę mu kocie mleczko z zapasów dla Rysi. Ono przełamuje lody!!- sama sprawdziłam
queen_ink pisze:A jak Agłaja? U niej rano były tylko śladowe ilości sika i przez noc zjadła niewiele, ale przy mnie poprawiła.
U burej był w kuwecie komplet rano.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 143 gości