Kierownicę jestem już w stanie utrzymać w rękach, mam jeszcze problemy z bardziej precyzyjnymi ruchami.
Akima, jeszcze raz dziekuję za dzisiejsze zastępstwo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Łapanka u Quenn_ink udana. Odbieram kotkę wieczorem z lecznicy i wiozę na Kocimską.
Kierownicę jestem już w stanie utrzymać w rękach, mam jeszcze problemy z bardziej precyzyjnymi ruchami.
Akima, jeszcze raz dziekuję za dzisiejsze zastępstwo
Tweety pisze:Melvin ok, dzisiaj do odbioru. Miszelina, czy Ty mogłabyś po drodze z Kordiana zabrać i tego ogonka i odstawić do Karalucha?
miszelina pisze:Tweety pisze:Melvin ok, dzisiaj do odbioru. Miszelina, czy Ty mogłabyś po drodze z Kordiana zabrać i tego ogonka i odstawić do Karalucha?
OK, zrobi się! On ma kontenerek?
Tweety pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:Melvin ok, dzisiaj do odbioru. Miszelina, czy Ty mogłabyś po drodze z Kordiana zabrać i tego ogonka i odstawić do Karalucha?
OK, zrobi się! On ma kontenerek?
dziękujęnie sądzę
miszelina pisze:Ten zielony kontener jest w KV mam nadzieję, a nie na Kocimskiej?
Przypominam, że Melvin nie ma ogona. poproszę o mojego bezogoniastego kota, z ogonem nie przyjmujęTweety pisze:Melvin ok, dzisiaj do odbioru. Miszelina, czy Ty mogłabyś po drodze z Kordiana zabrać i tego ogonka i odstawić do Karalucha?
miszelina pisze:Dzika marmurka odstawiona na Kocimską, usiłowała zwiać z klatki. Proszę jutro w miarę możliwości wyjąć kontener, bo został.
Melvin u Karalucha razem z kontenerkiem. On cudny mruczek jest![]()
I widziałam Ecika![]()
Na Sanockiej jakiś horror, na wydanie kota czekałam prawie godzinę![]()
Aha, na Kocimskiej nic nie słychać. Znaczy słychać, jak się wejdzie, ale Malinka była głośniejsza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], puszatek i 92 gości