Białowąsa Pipi-żegnaj koteczko krakowianko :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 07, 2010 23:10 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

ojej ale zmiany więc trzymamy mocne kciuki i czekamy na dobre wieści o kocince...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon mar 08, 2010 11:07 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

świetna wiadomość :lol: Pipi ma swojego Dużego :ok: :kotek:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon mar 08, 2010 11:21 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

O matyldo jakie tu wieści :D . Co za weekend !!! 8O :1luvu:
Dziewczyny, dobra robota !!! :ok: :ok: :ok: To najlepsze co mogło się zdarzyć - własny kochający dom :1luvu:

Jasdor, czy widzisz to ? :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon mar 08, 2010 12:24 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

Przez dwa dni w Krakowie, a Wy tu tyle stron natrzaskałyście ! Ja wszystko wiedziałam na bieżąco telefonicznie. Pipi przez droge do Krakowa - 3 godzinną siedziała cichutko jak myszka w uchylonym transporterku, a troche drogi na kolanach, bo tak sie jej podobało. Współpasażerowie byli bardzo mili i wyzrozumiali, wszystkim kotek sie podobał i zagadywali do Pipi. Pan kierowca na koniec życzył jej szybkiego znalezienia swojego własnego domku!
W kociarni usiadła cichutko w kąciku i ja już jej nie widziałam. Resztę pozostawiłam w rękach Akimy i same widzicie, jak sie dziewczyna spisała.
Ja nie wiem, co ta kicia w sobie ma, ale zaczaruje każdego, kto na nią spojrzy miłością od pierwszego wejrzenia. Niby taka zwykła pingwinka, a jednak niezwykła :1luvu:
Państwo na pewno będą z niej zadowoleni, bo jest strasznie wdzięcznym kotkiem.
Podczytuję i podpisuje z pracy ukradkiem, więc może trochę chaotycznie.

Waniu ! Nie martw sie wszystko będzie dobrze, Akima jest bardzo odpowiedzialna osoba i wie co robi i komu daje koty !
Wszystkim Wam Dziewczyny straszne dzięki - miło z Wami robić interesy :mrgreen:
Teraz musimy polegać na Akimie jeśli chodzi o nowe wieści o Pipi. :piwa:
A może ci synowie tych państwa zaraziliby sie napisanie dalszej historii kocinki ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon mar 08, 2010 13:30 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

Dzwoniłam bo nie wytrzymałam. Pipi ma się świetnie. Zwiedza dom. Je, pije. Wybrała sobie właściciela, jest nim Pan Domu 8O Spała mu wczoraj na brzuchu. Dzisiaj Pan wybrał się po koszyczek, żeby koteńka mogła wygodnie spać :1luvu: Miłość od pierwszego wejrzenia. Synowie też zachwyceni.

Zadzownię w weekend znowu. Można się już cieszyć. Tadam!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon mar 08, 2010 13:52 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

:lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon mar 08, 2010 14:21 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

:dance: :dance2: :spin2: :love: :balony: :birthday: :catmilk: :smiech3: :surprise: :torte: :king: :flowerkitty: dorzucę jeszcze ŁZY SZCZĘSCIA !!!! bo takowe mi same po polikach spływają ze szczęśliwości.
No, i co! Niech mi teraz ktoś powie, że marzenia sie nie spełniają !!!!
Nie ma takiej opcji. Czary, pozytywne myśli, odrobina dobrej woli, dobra organizacja i wielkie wielkie serca :1luvu: to zawsze zwiastuje sukces.

jasdor

Post » Pon mar 08, 2010 14:21 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

jasdor pisze::dance: :dance2: :spin2: :love: :balony: :birthday: :catmilk: :smiech3: :surprise: :torte: :king: :flowerkitty: dorzucę jeszcze ŁZY SZCZĘSCIA !!!! bo takowe mi same po polikach spływają ze szczęśliwości.
No, i co! Niech mi teraz ktoś powie, że marzenia sie nie spełniają !!!!
Nie ma takiej opcji. Czary, pozytywne myśli, odrobina dobrej woli, dobra organizacja i wielkie wielkie serca :1luvu: to zawsze zwiastuje sukces.

:ok:
Ostatnio edytowano Czw mar 11, 2010 10:44 przez Akima, łącznie edytowano 1 raz
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon mar 08, 2010 14:26 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

To naprawdę wspaniałe, że Pipi już w domku!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon mar 08, 2010 14:30 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

Ona tak strasznie potrzebowała kochania :!:

jasdor

Post » Pon mar 08, 2010 14:31 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

Na brzuchu Pana, lepiej być NIE MOŻE ! :1luvu:

Akima, a pewnie, zobacz naocznie szczęście Pipiny i zrób foty koniecznie :1luvu: .
Pewnie imię pozostanie, bo jest akuratne :D A Wania się przywiązała do niuni ... :wink: Strasznie mi się podoba to jak poznałas jej zwyczaje, naturę.
Jasdor, popatrz jaki wspaniały łańcuch zainicjowałaś i dokoordynowałaś. Masz fach w rączkach :mrgreen:

Dziewczyny, wspaniale się spisałyście :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Post » Pon mar 08, 2010 14:37 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

Akima pisze:Dzwoniłam bo nie wytrzymałam. Pipi ma się świetnie. Zwiedza dom. Je, pije. Wybrała sobie właściciela, jest nim Pan Domu 8O Spała mu wczoraj na brzuchu. Dzisiaj Pan wybrał się po koszyczek, żeby koteńka mogła wygodnie spać :1luvu: Miłość od pierwszego wejrzenia. Synowie też zachwyceni.

Zadzownię w weekend znowu. Można się już cieszyć. Tadam!

Ale ten koszyczek to chyba dla Pana, bo koteńce na brzuchu na pewno było bardzo wygodnie :wink:
Bardzo, bardzo się cieszę :D
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pon mar 08, 2010 14:40 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

Pewnie wiecie, co się myśli w takiej chwili: TAK BYM CHCIAŁA JĄ JESZCZE KIEDYŚ ZOBACZYĆ

jasdor

Post » Pon mar 08, 2010 14:44 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

jasdor pisze:Pewnie wiecie, co się myśli w takiej chwili: TAK BYM CHCIAŁA JĄ JESZCZE KIEDYŚ ZOBACZYĆ

Spełniły się marzenia, Pipi ma dom, ma go w Krakowie jak chciałaś. A co stoi na przeszkodzie, żeby Pipine odwiedzić :wink:
Dzięki Tobie ona żyje.
Obrazek

psiama

Post » Pon mar 08, 2010 14:55 Re: Białowąsa Pipi-marzenia sie spełniają,wyjazd do KRK-sobota:)

Jak dobrze, że są jeszcze tacy ludzie, którzy chca zabierać biedne, bezdomne, zapomniane przez świat, skrzywdzone koty.
Nie wspominamy tutaj o ich udziale, ale niewątpliwie sa ostatnim ogniwem w łańcuszku podróży :)

jasdor

[poprzednia][następna]