MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 03, 2010 0:44 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Dulencja pisze:Obrazek

Marysia w nowym gabarycie :wink:

A co to za łapiczka obok Marysiowej pupki?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro mar 03, 2010 6:51 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

To jest łapa strassssnego łowcarka niemieckiego :wink:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro mar 03, 2010 18:38 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Maryśka dziś nie wiem co robiła, ale jak wróciłam do domu, to była bardzo zmęczona :wink: :lol: :lol: Siedziała na fotelu i zawodziła, tu jestem, no chodź i pogłaszcz :wink: Jak podeszłam i się miziałyśmy, to po ok. 5 sek. było :aaach, jaka jestem śpiącaaaa :lol: :lol: I już się zawinęła i poszła spać :roll: :lol: :lol: I śpi :mrgreen:

Dulencja

Post » Śro mar 03, 2010 23:13 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

:ryk: oszczędza energię i cenne kalorie :wink: :ryk:, bo zauważyła że w nowym gabarycie bardziej jej do twarzy :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw mar 04, 2010 19:08 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Tłuścioszek zwany Maryśką jest niemożliwy. W połączeniu z moją Mam wręcz bardzo :wink: :lol:

Mam dziś przyszła z wołem na wizytę do Marysiowego żołądka :twisted: :twisted: Maryś nie chciał jeść :roll: Poleciała do weta koło domu, po drodze zawalając mnie milionem sms-ów, z któych wynikało, że Maryś jest co najmniej umierająca :roll: Zrobiłam panikę w pracy, wsiadam w taxi, rugam i drę się na biednego taksówkarza, wpadam do domu, a tak Kobiety w objęciach, a Maryś na kolanach z apetytem wcina saszetę RC 8O 8O 8O I moja Mam z pełnią szczęścia na obliczu i jej słowa: Patrz, córciu, ruszyło :twisted: :twisted: :twisted:

Chyba ubiję męża Mam 8) Wtedy zabrałaby Marysię do siebie :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Czw mar 04, 2010 22:31 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Dulencja pisze:Chyba ubiję męża Mam 8) Wtedy zabrałaby Marysię do siebie :mrgreen: :mrgreen:

:ryk: :ryk: Mimo wszystko, sugerowałabym mniej drastyczne rozwiązanie.
Może jakaś ewentualna zmiana /wiadomo kogo - czego/, rozwiązałaby problem. :twisted: :lol:
Obrazek

selene00

Post » Czw mar 04, 2010 22:42 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

:ryk:
pozdrowienia dla super Mamy
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pt mar 05, 2010 9:33 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

:strach: :ryk: :strach: :ryk: :strach: :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt mar 05, 2010 19:22 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

selene00 pisze:
Dulencja pisze:Chyba ubiję męża Mam 8) Wtedy zabrałaby Marysię do siebie :mrgreen: :mrgreen:

:ryk: :ryk: Mimo wszystko, sugerowałabym mniej drastyczne rozwiązanie.
Może jakaś ewentualna zmiana /wiadomo kogo - czego/, rozwiązałaby problem. :twisted: :lol:

W tym przypadku tylko najbardziej drastyczne rozwiązania wchodzą w grę :roll: Kiedyś chciał zaostrzyć kolce w kolczatce, bo nasz szczeniak boksera ciągnął na smyczy :evil: :evil: :evil: :evil: Skończyło się awanturą i moją wyprowadzką z bokserem pod pachą :roll:

Marysiek jest dziś szczęśliwy i to bardzo :mrgreen: :mrgreen: Pańcia przybyła z pracy i ugotowała woła - już tym razem właściwego :wink: Bo moje koty jadają wołowinkę wyłącznie z jednego sklepu :twisted: :twisted: Pani Sklepowa odkłada nam specjalnieZ innego nie ruszą, o czym zmuszona byłam poinformować Mam :twisted: :mrgreen: :mrgreen: A ona wczoraj się spieszyła i kupiła w Tesco, no to nic dziwnego, bo Maryś byle czego do paszczusia nie weźmie :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Sob mar 06, 2010 0:11 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Tym czego nie lubi Marysia, to Mam zawsze może kogoś innego /wiadomo kogo!/ skarmić :twisted: :ryk:
Obrazek

selene00

Post » Sob mar 06, 2010 8:20 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Maryśka trafiła do raju :lol:
A Mam jest po prostu THE BEST :!: :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob mar 06, 2010 8:32 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Obawiam się jedynie, że przy takim "dogadzaniu" Maryś niedługo w drzwi się nie zmieści :roll:
Choć są tu też i dobre strony - wtedy na pewno nie uda się na wycieczkę na dwór :lol:
Głaski dla Maryni i pozdrowionka dla Mam :D
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie mar 07, 2010 12:34 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Muszę się do czegoś przyznać :roll:

Marysia jest po prostu grooba :mrgreen: :mrgreen:
Tłumaczę Mam, żeby Marysi tak nie pasła, ale jak grochem o ścianę :evil: :evil:

Dulencja

Post » Pon mar 08, 2010 9:16 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Marysia w schronisku była bardzo chudzieńka, dobrze że teraz się odpowiednio odzywia, ale żeby znowu nie przegiąć w drugą stronę....
może wytłumacz Mamie, że przyczyni się do choroby Marysi, jak tak dalej pójdzie. Może zrozumie? :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon mar 08, 2010 9:20 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Dulencja pisze:Marysia jest po prostu grooba :mrgreen: :mrgreen:
Tłumaczę Mam, żeby Marysi tak nie pasła, ale jak grochem o ścianę :evil: :evil:

Grooba Maryś? Nie wierzę :|
Pamiętam przeca, skóra i kości ... :roll:

Dulancja, miejsce I Panikary Forum czeka, jakby co ...... :mrgreen: :ryk:

Zdjęcia prooooosiemy :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]