Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cypisek pisze:URL=http://www.fotosik.pl][/URL]
Krewetka jest bardzo słaby, leży biedaczek.Ma jakieś neurologiczne drgawki kończyn. Dosłownie rozjeżdza się na boki. Nie może stać na nóżkach...włożyłam go do kuwety..przewrócił się w niej na bok.Nie ma mowy o żadnym siu...położyłam go na kocyk.Leży z wielkimi źrenicami,główka mu się trzęsie , nie może jej normalnie utrzymać.
Jutro do weta, sytuacja finansowa jest tragiczna, proszę o wsparcie na jego diagnozę i leczenie.Sierść jego jest matowa, kostki na kręgosłupie można mu policzyć...jak patrzę na niego.Biedaczek co on musiał przeżyć, człowiek zamiast miłości dał mu cierpienie.
lesna pisze:Kurcze biorę kota zdrowego.. oddaję powłóczącego nogami, a każdy tu nade mną się rozczula... choć słowa nie powiem w kwestii wyjaśniania, że Wet wprowadził w błąd, że się starałam.. też trzymam kciuki za krewetkę i po prostu nie rozumiem... ja bym miała kaca moralnego, gdyby tak się zdarzyło... a tu pełen luz, bo dziecko ma alergie.. to po co brać kota na 5 min przed narodzinami dziecka, nie ma stosowniejszych terminów.. cokolwiek to było, brak chcęci by wyjaśniać cokolwiek ze strony dotychczasowego włąsciciela mówi mi wiele.. kot dobry dopóki jak mebel.. mało wymaga .. od co.. i co tu bronić... dla mnie nic.
Pozdrawiam.
anabelp pisze::oops: , ...swoją drogą, to teraz bardzo modny pretekst ta alergia. Chce się szybko pozbyć zwierzaka, to jaki jest najlepszy powód? oczywiście alergia. Nawet lekarze przyznają, że tak właśnie często postępują młodzi rodzice...zresztą wątpliwa ta alergia stwierdzona na sierść kota już u dziecka w wieku 3 miesięcy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 822 gości