Nasza cudna Mozaika już nie nasza... - ma super DS! :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 07, 2010 13:52 Re: Zobaczcie, jaka cudna Mozaika... :-)

dziękujemy za :ok: :ok: :ok: - jutro wieczorem wizyta domku i dopiero wtedy będziemy coś wiedzieli... :kotek:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie mar 07, 2010 18:17 Re: Zobaczcie, jaka cudna Mozaika... :-)

No i znów będzie płacz :wink:
ale kciuki za NAJ domek trzymamy :ok:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie mar 07, 2010 18:30 Re: Zobaczcie, jaka cudna Mozaika... :-)

a będzie, będzie niestety... :( - nawet TŻ mruknął dzisiaj "ona taka ładna, że aż szkoda oddawać..." :crying: - w końcu sam ją przywiózł do domu.... - cudne kociaki w tych schroniskach marnieją, naprawdę!!!!!!!!

zobaczcie - jaka cudna jest Mozaika każdego dnia... :mrgreen: :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

joluka

Post » Nie mar 07, 2010 18:32 Re: Zobaczcie, jaka cudna Mozaika... :-)

Trzymam kciuki, Asiu.
Ja dziś odebrałam świetną odpowiedź na moje ogłoesznie:
Witam serdecznie,
Chcielibysmy adoptowac tego kotka, niestety jestemy z wrocławia i nie
mamy
mozliwosci aby pojechac po niego. Czy bylaby mozliowsc przeslania go do
nas? Wiem ze poczta polska i firmy kurierskie oferuja transport zywych
zwierzat.
Z gory dziekuje za odp.

:evil:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie mar 07, 2010 19:11 Re: Zobaczcie, jaka cudna Mozaika... :-)

za jutrzejsza wizyte :ok: :ok: :D

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Nie mar 07, 2010 22:37 Re: Zobaczcie, jaka cudna Mozaika... :-)

wizyta była dzisiaj... - dosyć nagle, bo zadzwonili, że już się nie mogą doczekać, czy mogliby choć na chwilkę...
no mogliby, bo sami jesteśmy ich ciekawi na żywo - przyjechali, Mozaika była w zasadzie zainteresowana wieczorną porcją żarełka, a nie goścmi... ale ich to raczej nie zniechęciło

bardzo młodzi, bardzo mili ludzie - niedawno stracili kota, którego rok wcześniej zaadoptowali ze schroniska (umarł na mocznicę, ostry atak zatrzymania moczu, zabieg udrażniania dróg moczowych i nie wybudzenie się z narkozy... :( )

bardzo ciepło i z miłością wspominają swojego kota, zapatrzeni w Mozaikę... - chyba jej będzie u nich dobrze :?:

jutro Mozaika pojedzie do nowego domu... - a ja już się nie nadaję do życia... :cry: :cry: :cry:

joluka

Post » Nie mar 07, 2010 22:43 Re: Zobaczcie, jaka cudna Mozaika... :-)

joluka pisze:jutro Mozaika pojedzie do nowego domu... - a ja już się nie nadaję do życia... :cry: :cry: :cry:
nadajesz, nadajesz
ma dom, nie umrze w schronisku
za to tam czeka jeszcze z pięć tricolrek, bez szans na adopcję bo ich nikt do pokoju adopcyjnego nie zanosi.
Mnie już się serce kroi jak pomyślę o wydaniu Iskierki w tym tygodniu, ale jak pomyślę ile innych tak samo słodkich panienek nie ma szans by normalnie żyć.... to się krew we mnie gotuje... i dlatego z Iskierką właśnie jej tymczaska następczyni, też ze schronu ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon mar 08, 2010 17:44 Re: Zobaczcie, jaka cudna Mozaika... :-)

joluka :1luvu: bardzo się cieszę... Gratuluję wyadoptowania cudnego koteczka do kochającego domku!!!

też byłoby mi smutno.. choć inne bidulki czekaja na opieke i domeczki :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon mar 08, 2010 17:51 Re: Zobaczcie, jaka cudna Mozaika... :-)

Jolusiu, co ja czytam! Mozaiką juz ma domek? :D :D :D :D

Nie płakinkaj! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 08, 2010 22:44 Re: Nasza cudna Mozaika już nie nasza... - ma super DS! :-)

ma już domek, ma.... - smutno mi, bo była u nas tylko tydzień, ale jestem też przeszczęśliwa - Mysza masz rację, tkwiła by w tym schronisku gdzieś na zapleczu (nawet nie była w PA!), nikt pewnie nie dał by jej szansy na dom...

a to przecudowna - absolutnie najmniej problemowa koteczka, jaka nam się kiedykolwiek trafiła!!!! :1luvu:

zawieźliśmy ją dzisiaj wieczorem do jej nowego domku - niewielkiego, przytulnego mieszkania w Piastowie, gdzie będzie miała dwoje przemiłych i kochających koty Dużych...

Mozaika - jak to ona - zero stresu... :P - w ciągu sekundy opuściła transporter, obeszła cały dom, zajrzała w każdy kącik (z łóżkiem w sypialni, biurkiem z komputerem oraz ze zlewem w kuchni włącznie... :lol: ) - a potem prosto do miseczek z żarełkiem i po chwili sjesta na dywanie w centralnym miejscu mieszkania - brzuchol wywalony do góry i kot rozciągnięty w całej okazałości.... :1luvu:

nasza prześliczna, słodka Mozaika już nie jest nasza... :(

nowy domek prowadzi blog - ma na bieżąco zamieszczać zdjęcia Mozaiki - wkleimy linka do bloga do podziwiania... :1luvu:

mamy nadzieję, że będzie jak najlepiej :ok: :ok: :ok: Mozaieczko!!! :1luvu: zawsze!!!

joluka

Post » Pon mar 08, 2010 22:49 Re: Nasza cudna Mozaika już nie nasza... - ma super DS! :-)

o - zdążyłam napisać i już mam maila z nowego domku z najnowszym wpisem na blogu...

http://swiat-wg-kalbarczykowej.blogspot.com/

to będzie cudny domek!!!!! :1luvu:

joluka

Post » Wto mar 09, 2010 9:44 Re: Nasza cudna Mozaika już nie nasza... - ma super DS! :-)

joluka :1luvu:
Może Nowy Domek tez tutaj się czasem odezwie oprócz prowadzenia Bloga bo chociażby ja nie lubię wpisywać komentarzy na Blogu :wink: Na Blogu oczywiście już odwiedziłam Mozaikę :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto mar 09, 2010 10:17 Re: Nasza cudna Mozaika już nie nasza... - ma super DS! :-)

Kussad - jak zwykle jesteś kochana i niezawodna!!!! :love:

Smutno mi i tęsknię za Mozaieczką, ale już od rana dobre wieści, bo udało mi się znaleźć super domek dla cudownej Zuzinki z Radomska (viewtopic.php?f=13&t=105254) - więc kolejna kocinka będzie miała rodzinę!!!

joluka

Post » Wto mar 09, 2010 12:24 Re: Nasza cudna Mozaika już nie nasza... - ma super DS! :-)

no prosze, tak to jest jak powiadomienia nie przychodza - a tu tyle radosci na watku - doskonale tez rozumiem, Joluka, Twoj smutek - bardzo szybko przywiazujemy sie do naszych malych podopiecznych i tak jak ktos ma napisane w podpisie "Każdy kotek pozostawia ślad łapki w naszym sercu"

widzialam blog - przepiekne zdjecia... mnostwo relacji.... ja tez za blogami nie przepadam, ale widac u nowych Duzych Mozaiki duzo sie dzieje - najwazniejsze, ze kicia bedzie bezpieczna i szczesliwa :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto mar 09, 2010 12:33 Re: Nasza cudna Mozaika już nie nasza... - ma super DS! :-)

"Siostrzyczka" Mozaiki - Misska Miećka też szuka domu:
viewtopic.php?f=1&t=108490

Asia pozwoliła mi pospamować, dziękuję! :wink:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia][następna]