Rakea pisze:aaaa no widzisz, wszystko jasne...
taaak, najbezpieczniej jest wziac kota z hodowli

raz pusci szczocha na nowa kanape w czasie rujki, a potem spokoj na cale zycie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rakea pisze:aaaa no widzisz, wszystko jasne...
Rakea pisze:
no tak wiem, jak chciałam mieć spokojne maskotki to trza se było kupić monchhichi (dla wyjasnienia: http://www.monchhichi.co.jp/hp/index.html)
izydorka pisze:ale ja to już mam ze 20 lat... nawet nie wiedziałam, że to się tak nazywa. W peweksie kupionechyba to chłopczyk, w śpioszkach...
![]()
a państwo na włościach całkiem przyjemne
tillibulek pisze:dzien dobry![]()
ta poza Susie z łapkami wyciagnietymi jak do manicure... becenne![]()
Rakea pisze:izydorka pisze:ale ja to już mam ze 20 lat... nawet nie wiedziałam, że to się tak nazywa. W peweksie kupionechyba to chłopczyk, w śpioszkach...
![]()
Izydorka, czasowo wszsytko się zgadza - szał na Monchis był chyba w latach 80. dostałam to na jakieś urodzinyjak była mała, a koleżanka przywiozła sobie z Danii będą już w liceum. Odlot nie..
izydorka pisze:Rakea pisze:izydorka pisze:ale ja to już mam ze 20 lat... nawet nie wiedziałam, że to się tak nazywa. W peweksie kupionechyba to chłopczyk, w śpioszkach...
![]()
Izydorka, czasowo wszsytko się zgadza - szał na Monchis był chyba w latach 80. dostałam to na jakieś urodzinyjak była mała, a koleżanka przywiozła sobie z Danii będą już w liceum. Odlot nie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bubuś8435, FAST WebCrawler [Crawler], Google [Bot], Google Feedfetcher, MSN [Bot], MSNbot Media i 170 gości