Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Sob mar 06, 2010 22:39 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

A Monia sama obiecuje i nie oddzwania. Za karę podrzucę jej jutro pod drzwi JEJ OSOBISTEGO KOTKA :twisted:
To jest pogróżka :twisted:

Nunu siedzi tu obok i mruczy, moja piękna drapieżna krowinka :1luvu:

Dobranoc.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob mar 06, 2010 22:56 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Śpij dobrze! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob mar 06, 2010 22:58 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

czemu drapieżna? że ma zmienny charakter/nastroje? :wink: to u kobiet normalne :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob mar 06, 2010 23:03 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Ano drapieżna, bo tłucze kogo tylko się da :roll:
Gania Duńkę i warczy na nią jak wściekła, ostatnio zaczęła też bić wszystkich chłopaków na zmianę :roll: , czekam z niecierpliwością, kiedy spróbuje natłuc jeszcze Tadeusza :strach:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie mar 07, 2010 7:56 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wielbłądzio pisze:A Monia sama obiecuje i nie oddzwania. Za karę podrzucę jej jutro pod drzwi JEJ OSOBISTEGO KOTKA :twisted:
To jest pogróżka :twisted:

Kasia - wczoraj odpadłam spać. Na połówce kanapy, bez pościeli, w opakowaniu* :oops: ...

* - to znaczy: w ciuchach, w makijażu, bez mycia :oops:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie mar 07, 2010 14:52 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

A ja dzisiaj odpadam, nie pomaga mi ładna pogoda za oknem... Łeb boli mnie tak, że nie dam rady sprzątać, wracam do wyrka, pewnie do samej nocy :(

Dranie mają się świetnie. KTOŚ oblał ścianę przy oknie :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie mar 07, 2010 15:16 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Czyżby Julian wkroczył do akcji ? 8)
Witaj Wielbłądziu popołudniową porą .
Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie mar 07, 2010 18:02 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Kasiu, trzymamy gromadnie kciuki za wyniki rezonansu :ok:
Ściskamy i całujemy, Boniak macha też łapkami ;)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie mar 07, 2010 22:46 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

bubor pisze:Czyżby Julian wkroczył do akcji ? 8)

Sama już nie wiem, może jeszcze któreś poza Lichem też leje :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie mar 07, 2010 23:04 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:Czyżby Julian wkroczył do akcji ? 8)

Sama już nie wiem, może jeszcze któreś poza Lichem też leje :twisted:

Wypluj te słowa :wink: , jeden lejek w domu to aż nadto :roll:

bubor

Post » Nie mar 07, 2010 23:06 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Ten weekend był wyjątkowo koszmarny... Do dołka i spuchnięcia dołączył jeszcze wstrętny kilkudniowy ból głowy, który dopiero teraz trochę odpuścił... Nie wiem, co się ze mną dzieje, dlaczego wszystko bierze mnie na raz, dlaczego nie mam siły stanąć na nogi i dać temu wszystkiemu rady... Mieszkanie straszy: nie było porządnie wysprzątane od ponad dwóch tygodni, miałam to oczywiście zrobić w weekend :( ... Nie wiem, dlaczego jestem taka słaba, dlaczego chce mi się tylko spać po kilkanaście godzin na dobę, te ostatnie dwa dni przespałam przecież prawie bez przerwy :(

Kochani, za chwilę będziemy mieć setkę...
Tak jak pisałam wcześniej, chyba chciałabym poczekać z nowym wątkiem do lepszych czasów. Teraz jest u mnie wyjątkowo byle jak, w tej chwili już nawet nie tylko psychicznie :( , i nie ma chyba sensu, żebym codziennie pisała tutaj - na kocim wątku, na kocim forum - tylko o swojej chorobie :( Nie mam siły na robienie fotek i opowiadanie o Draniach - a przecież temu właśnie ten wątek powinien służyć...
Nie zniknę z forum, to pewne :wink: Będę jak zwykle odwiedzać Wasze wątki, pisać coś tam, śmiać się i płakać razem z Wami... Nie wiem, kiedy będzie ze mną chociaż trochę lepiej i czy w ogóle - ale obiecuję Wam, że jeśli tylko będzie, z radością założę Drański wątek part 4 :wink:

Na razie bardzo bardzo serdecznie dziękujemy za odwiedzanie nas we wszystkich kolejnych trzech częściach. Ja - dziękuję Wam tym bardziej, że dzięki Waszej obecności tutaj przekonałam się - w wyjątkowo koszmarnym dla mnie czasie - jak wiele osob dobrze mi życzy, jak wielu wśród Was mam prawdziwych Przyjaciół...
Piszę i ryczę - bo właśnie rezygnuję z kolejnej rzeczy, na którą przestaje mi starczać sił :( ...

Dziękuję Kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Do zobaczenia, kiedy zaświeci Słońce...

Wielbłądzio

Post » Nie mar 07, 2010 23:17 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Hipopotamem być :(((...

Wielbłądzio pisze:Piszę i ryczę - bo właśnie rezygnuję z kolejnej rzeczy, na którą przestaje mi starczać sił :( ...

Dlatego nie rezygnuj Wielbłądziu , sama piszesz że wszystkie te wpisy od bliższych i dalszych znajomych dają Ci coś pozytywnego . :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Nie mar 07, 2010 23:23 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Dziękujemy...

Nie daję rady temu wszystkiemu :( Samej trudno mi uwierzyć, że posypałam się aż tak :( Jeżeli dalej tak będzie - tak, albo może jeszcze gorzej :roll: - pewnie będę musiała zrezygnować też z pracy...
Nie wiem. Jest źle :(

Wielbłądzio

Post » Nie mar 07, 2010 23:26 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Dziękujemy...

I znów Ci muszę powiedzieć abyś wypluła te słowa :twisted: ....................

bubor

Post » Pon mar 08, 2010 0:11 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Dziękujemy...

Wielbłądku, nie odchodź z forum. Nie rezygnuj z pisania tutaj, prooooszę.
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]