Ten weekend był wyjątkowo koszmarny... Do dołka i spuchnięcia dołączył jeszcze wstrętny kilkudniowy ból głowy, który dopiero teraz trochę odpuścił... Nie wiem, co się ze mną dzieje, dlaczego wszystko bierze mnie na raz, dlaczego nie mam siły stanąć na nogi i dać temu wszystkiemu rady... Mieszkanie straszy: nie było porządnie wysprzątane od ponad dwóch tygodni, miałam to oczywiście zrobić w weekend

... Nie wiem, dlaczego jestem taka słaba, dlaczego chce mi się tylko spać po kilkanaście godzin na dobę, te ostatnie dwa dni przespałam przecież prawie bez przerwy
Kochani, za chwilę będziemy mieć setkę...
Tak jak pisałam wcześniej, chyba chciałabym poczekać z nowym wątkiem do lepszych czasów. Teraz jest u mnie wyjątkowo byle jak, w tej chwili już nawet nie tylko psychicznie

, i nie ma chyba sensu, żebym codziennie pisała tutaj - na kocim wątku, na kocim forum - tylko o swojej chorobie

Nie mam siły na robienie fotek i opowiadanie o Draniach - a przecież temu właśnie ten wątek powinien służyć...
Nie zniknę z forum, to pewne

Będę jak zwykle odwiedzać Wasze wątki, pisać coś tam, śmiać się i płakać razem z Wami... Nie wiem, kiedy będzie ze mną chociaż trochę lepiej i czy w ogóle - ale obiecuję Wam, że jeśli tylko będzie, z radością założę Drański wątek part 4
Na razie bardzo bardzo serdecznie dziękujemy za odwiedzanie nas we wszystkich kolejnych trzech częściach. Ja - dziękuję Wam tym bardziej, że dzięki Waszej obecności tutaj przekonałam się - w wyjątkowo koszmarnym dla mnie czasie - jak wiele osob dobrze mi życzy, jak wielu wśród Was mam prawdziwych Przyjaciół...
Piszę i ryczę - bo właśnie rezygnuję z kolejnej rzeczy, na którą przestaje mi starczać sił
...Dziękuję Kochani
Do zobaczenia, kiedy zaświeci Słońce...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]